My hobbies – activities what I love to do

Processed with VSCO with hb1 presetAhojtee! V minulom článku som spomenula, že by som chcela napísať článok o mojich koníčkoch. Nie je ich síce nejako extra veľa, ale sú to veci, ktoré ma bavia a robia šťastnou. 🙂 Možno sa v niektorých veciach aj vy nájdete.

Asi ani nemôžem povedať, že ktorú aktivitu robím najradšej. Pretože  je veľmi ťažké sa rozhodnúť. Ale keďže mám ten blog, myslím, že je dosť jasné, že milujem písanie. Som spokojná, keď môžem vyjadriť svoj názor alebo vám opísať moje dni a zážitky, ktoré som prežila. A ako som zistila, že ma to písanie vlastne naozaj baví? Myslím, že všetko sa začalo v škole pri písaní slohov. Nikdy mi so slohom nepomáhala mamina, keď tak mi iba povedala názor, čo by trebalo upraviť a podobne. Nikdy som nemala problém sa rozpísať, vždy aj teraz dokonca presiahnem počet slov ktoré sme mali napísať. Keď sa totiž rozpíšem na tému, ktorá ma aspoň trochu zaujme, neviem sa už zastaviť. Takže je to naozaj vec, ktorá ma neskutočne baví a neviem si predstaviť, že by mi to niekto zakázal. 🙂 Viem, že v tom písaní ešte nie som taká dobrá, ale dúfam, že sa to časom zlepší. A aj keď tento blog nie je zatiaľ známy a nemám toľko čitateľov, snáď sa tu nájde aspoň pár z vás, ktorí ma pravidelne sledujete. 🙂 dsfPísanie blogu si ale vyžaduje aj fotografie. Nikdy by som si nezaložila blog, kebyže neviem fotiť alebo ma to nebaví. Preto písanie a fotenie sú moje dva naj koníčky. Viete, navzájom sa doplňujú. Kebyže píšem články bez fotiek, povedzme si otvorene, nikoho by to nebavilo. Tie fotky to jednoducho oživujú a berú vás do tej danej udalosti. Pomáhajú vám predstavovať si veci, o ktorých píšem. Fotiť som začala tak aktívne asi až pred rokom aj pár mesiacov. Milujem fotiť jedlá, prírodu a pravdaže aj ľudí. Teraz som sa trochu viac začala venovať aj tým portrétom. 🙂 A určite chcem tento koníček rozvíjať čoraz viac a viac. 🙂 Milujem to a myslím, že to je dôležitá vec, keď niečo robíte. Niektorí ľudia fotia iba preto, že je to asi trend alebo niečo také. Jednoducho to nerobia, preto, že by ich to bavilo alebo, že by sa tomu chceli venovať dlhodobo. A to ma niekedy štve, pretože keď ma niekto uvidí s foťákom myslí si, že som určite dievča, ktoré to robí iba tak, lebo aj ostatní to robia. Ale je rozdiel medzi človekom, ktorý to s tým myslí naozaj vážne a človekom, ktorý chce byť jednoducho iba cool.

Processed with VSCO with hb1 presetTaktiež milujem pečenie. Je to činnosť, pri ktorej si oddýchnem a pravdaže je super, keď si viem upiecť dobrotu, ktorá mi chutí. 🙂 Či je to už zdravá dobrota alebo nezdravá. Vždy keď je nejaká oslava alebo mamina má nejakú akciu, pečiem muffiny alebo koláče. Nikdy sa nestalo, že by moje koláče niekomu nechutili. Ale musím sa priznať, že veľa krát som aj niečo pokazila. Napríklad keď som raz ráno piekla muffiny, nejako som ešte nevnímala, pretože som asi nebola prebratá a dala som o 500 g menej múky. 😀 Ale myslím, že toto sa stalo každému aspoň raz nie?

Processed with VSCO with hb1 presetNeviem či sa táto vec pokladá za koníček, ale zbožňujem cestovanie. Spoznávanie nových krajín a ich zvykov. Za môj život som navštívila už celkom dosť miest a som za to veľmi rada! 🙂 Je to aktivita, ktorú by som chcela robiť do konca života. Je ešte toľko miest, ktoré som nenavštívila a vždy som chcela. Tak dúfam, že to stihnem!

Processed with VSCO with hb1 presetKreslenie je tiež činnosť, ktorá ma veľmi baví. Venujem sa tomu už od 7. triedy. Potom som chodila aj na nejaké kreslenie do Bratislavy, kde som sa veľa naučila, čo bolo super. Vždy ma to veľmi bavilo a aj teraz keď kreslím, cítim sa byť taká uvoľnená a je super, že vidím ako sa zlepšujem. 🙂

Processed with VSCOcam with a5 preset

Toto už ani nie je tak koníček. Ale milujem tráviť čas s mojou rodinou. S maminou chodiť na babské jazdy. S mojim psíkom sa hrať alebo sa túliť a jednoducho leňošiť. A byť s mojou láskou Adamkom. 🙂 Myslím si, že je veľmi dôležité tráviť čas s tými, ktorí nás milujú. Vážiť si ich a uvedomovať si, že treba s nimi tráviť čas, pretože nežijeme večne. Nechápem, ako si niektorí ľudia nič nevážia, je to naozaj hlúpe. Ja si ani neviem predstaviť čo by som robila, kebyže ostanem sama, bez nich.

Processed with VSCO with hb1 presetUrčite je tých vecí, ktoré rada robím ešte oveľa viac, ale v tomto momente ma toho už viac nenapadne. Či áno? Spomenula som si ešte na jednu vec. Bohužiaľ sa jej už ale nevenujem. Pred dvoma rokmi som aktívne hrala na gitaru. Milovala som to a vždy som si k tomu aj spievala. Ale ako som prišla na strednú nemala som na to už skoro vôbec čas. Teraz keď si na to tak spomeniem, príde mi to veľmi ľúto, že som to nehala tak. Ale na druhú stranu, mám veľa vecí, ktoré mi idú viac. Ale aj tak mi je to ľúto. No čo už. 🙂 Možno sa k tomu ešte niekedy vrátim.

To by bolo už na dnes asi všetko. Ak ste sa v niektorých koníčkoch našli, nezabudnite okomentovať, že v akých a taktiež aj napíšte ak máte nejaké iné činnosti, ktoré radi robíte. Som veľmi zvedavá! 🙂 Dúfam, že sa vám článok páčil. Prajem vám krásny zvyšok večera. Vaša Nika.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCOcam with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

????????????????????????????????????

 

You may also like

3 komentáre

  1. Na gitaru hrám už niečo cez 9 rokov,no s nástupom na strednú som mala čoraz menej a menej času.. 😔 1. a 2.ročník som sa musela veľmi nútiť hrať a chodiť na ZUŠku,pretože som si tú školu chcela dokončiť.Tento rok v máji som tam skončila posledný ročník a som zato vďačná,pretože teraz v tretiaku som rada,že mám vôbec čas na spánok 😄. Aaa medzi moje obľúbené činnosti neodmysliteľne patrí čítanie tvojich článkov, učenie sa cudzích jazykov a samozrejme čas strávený s rodinou 😊.

  2. Veľmi ma potešilo, že si tento článok predsa publikovala!😻 Tiež som kreslila, odmalička, ale pri strednej na to už nie je čas a priznám sa, že ani chuť😕. Za to fotenie zbožnujem tak ako ty a chcem sa v ňom stále zlepšovať😊. Samozrejme čas s rodinou je najdôležitejší. Ešte raz vďaka za článok, pokračuj, si skvelá!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code