My hair care

hair-careAhojtee! Pýtala som sa, že aký článok by ste chceli a napísali ste že starostlivosť o vlasy. 🙂 Tak vám teda porozprávam o tom, ako sa starám o svoje vlasy a aké prípravky používam.

Moja starostlivosť o vlasy nie je nijak zložitá. Moje vlasy sú jemné a rovné, takže to znamená, že si ich neumývam večer, pretože by mi cez noc spľaskli a boli by ešte horšie ako sú. 😀 Takže si vlasy umývam vždy ráno, pred školou. Je to veľmi otravné a vždy ešte napoly spím, ale tak inak to nejde. Začnem tým, že si vlasy neumývam každý deň, ako kedysi. Zistila som, že to vlasom vôbec neprospieva a je to naozaj otravné. 😀 Takže si vlasy umývam každý druhý deň a cez víkend keď nemusím, vôbec. Možno to niekomu príde nechutné, ale vlasy si musia aj odpočinúť a každodenné umývanie im neprospieva. 🙂 V dni keď si vlasy neumývam nosím cop, ktorý mám o dosť radšej ako rozpustené vlasy.

Pred dvoma rokmi som mala dlhé vlasy, ale bohužiaľ som ich mala neskutočne zničené tým, ako som si ich každý deň umývala a žehlila. Takže na koncoch boli ako metla. A aj keď som ich milovala, musela som si uvedomiť, že radšej budem mať zdravé a krátke vlasy ako dlhé a škaredé. 🙂 Bola som sa dať ostrihať a potom znova a znova. 🙂 A teraz som už v štádiu, keď čakám na dlhé vlasy. 🙂 Už sa ich neviem dočkať! Nikdy už nebudem robiť to, že si ich každý deň žehlím alebo tak. Už si ich dokonca vôbec nežehlím, lebo to nepotrebujem. 🙂 A aké prípravky na ne používam?

Processed with VSCO with hb1 presetMožno si teraz hovoríte, že či tam sú všetky prípravky a veci ktoré používam alebo sa mi tam všetky nezmestili. A odpoveď je, že áno, toto je všetko čo používam na moje vlasy. 🙂 Ráno si vždy umývam šampónom. Momentálne používam Syoss pre jemné vlasy bez objemu. 😀 Je to hrozne neférové, že ľudia čo majú rovné vlasy ich vlastne nemajú objemové.. Už dlho ma to štve, ale asi sa s tým musím zmieriť. Šampóny si striedam, ale tento používam už celkom dlho. Občas ak mám lupiny si kúpim šampón  na ne, ale ak nemám, príde mi nepotrebné ho používať. 🙂 Značka syoss sa mi celkom osvedčila. Je dobrá a krásne vonia.

Processed with VSCO with hb1 presetPo umytí šampónom si vlasy nechám v uteráku asi 15 minút odpočinúť, nech sa sami trochu vysušia. Pretože som čítala, že by ste si vlasy nemali hneď fénovať, mali by ste im dať chvíľku času. Tak im teda dávam ten čas. Potom si na ne dám kondicionér na rozčesávanie. Teraz používam od Schwarzkopf tiež na objem sa mi zdá. Krásne voní a vlasy mám po ňom naozaj hebké! 🙂 Takže ho môžem iba odporučiť.

Processed with VSCO with hb1 presetPo tom ako si na vlasy dám kondicionér si ich rozčešem a vyfénujem. Fénujem si ich v predklone, pretože mi to dodá aspoň trochu objemu, ktorý mi chýba. 🙂 Tak to je úplne všetko čo s nimi robím. 🙂 Nepoužívam nič iné, žiadne zbytočne drahé prípravky. Vlasy mám veľmi zdravé a hebké, takže som spokojná. 🙂 Nie je to nič zložité a to sa mi aj páči. Žehličku na vlasy už nepoužívam, čo som veľmi rada, pretože tie vlasy skutočne veľmi ničí. Môj sen by bol mať vlnité krásne vlasy. No som spokojná aj stými čo mám 🙂

Processed with VSCO with hb1 presetDúfam, že sa vám článok páčil a možno vám aj v niečom poradil. 🙂 Ak sa vám páčil nezabudnite okomentovať a taktiež napíšte aké prípravky používate na vlasy vy a či sa o ne nejako špeciálne staráte. 🙂 Prajem vám krásny zvyšok večera. Vaša Nika. 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

 

You may also like

3 komentáre

  1. Máš krásne vlasy Nika😍! Ja používam iba bylinkové šampóny,občas masku. Vlasy mám dlhé a polovlnité,a 90% času nosím vrkoč 😁. Rozpustené vlasy nosím iba vtedy,ak si ich vyžehlím,alebo po umytí zapletiem a ráno vyzerám ako baranček. 🙌🐑

  2. Poznám ten problém, dlhé rovné vlasy bez objemu. Moje mali ešte bonus rýchlo sa štiepiť 🙂 Ja som objavila zázrak pre moje vlasy a to je „Gliss kur million gloss“ .. to môj poklad.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code