Tips for the bad days

Processed with VSCO with hb1 presetAhojtee! Pôvodne som dnes ani nechcela článok pridávať, pretože toto bol môj najhorší deň asi za posledného pol roka, ale napadlo ma, že by som vám dala pár tipov na to, ako takýto deň prežiť a nikoho nezbiť. 😀

Pôvodne som myslela, že tento deň ani nemôže byť tak zlý, ale veľmi som sa mýlila. Bola som síce pripravená na to, že dnes máme mať v škole 3 písomky, no nepočítala som s tým, že mi to tak zničí deň. Dnešok si ako keby zo mňa robil srandu. A ja som na to už skutočne nemala náladu. Najprv vám opíšem môj deň „blbec“ a potom sa vrhnem na tie tipy, ktoré ma dnes zachránili pred úplným zrútením. 😀

Prišla som do školy, prvé dve písomky som zvládla úspešne, no potom prišla ďalšia písomka, z ktorej som nedostala práve najlepšiu známku a pravdaže som z toho bola hrozne sklamaná, pretože som stratila vlastne iba 2 body. Potom ma naštvala učiteľka, ktorá si myslí, že keď ideš na ekonomickú školu je tvojou povinnosťou aby si mal doma tlačiareň (No neprispieva moja mamina veľa peňazí práve na to, aby nám tam aj tlačili veci?), takže to bol prvý vrchol, takže ak uvažujete o tom, či ísť alebo neísť na ekonomickú školu, najprv si skontrolujte, či domá máte tlačiareň, ak nie, tak sa tam ani nehláste. 😀 Veď to je blbosť nemyslíte? No a s tou tlačiarňou je spojená aj druhá vec, ktorá ma neskutočne naštvala. Mala som doniesť vytlačenú domácu úlohu, ktorú som aj priniesla, no ona mi oznámi, že to tam mám zle, pritom to vyzeralo presne ako z tej knihy. 😀 Tak som na ňu iba pozrela už s ohňom v očiach a ticho som si odišla sadnúť. 😀 Prísahám, že som mala chuť ju buchnúť.  Ešte pred touto hodinou, ktorá ma tak vytočila som si v našom bufete bola objednať na ďalšiu prestávku hod-dog. Prišla som po tej hodine preňho a tá teta mi povie, že na mňa zabudla. 😀 Tak mi ho ešte dodatočne teda robila, no namiesto kečupu, ako som chcela mi dala horčicu. 😀 Ja viem, že je to blbosť, ale príde mi, že si tento deň naozaj zo mňa robil srandu. No a potom som už iba znechutene pretrpela školu, no keby nebolo mojich dvoch kamarátok, ktoré boli na rovnakej vlne ako ja, asi by som to tam neprežila. No už mi je dobre a to vďaka týmto tipom:


  1. Ak máte deň blbec ako ja, snažte sa baviť čo najviac so svojimi spolužiakmi, s ktorými si rozumiete. To vám 100% pomôže. My 3 v škole sme také šiši, takže sme sa hneď rozveselili a bolo to potom už všetko v poriadku. 🙂 A celý zlý deň napravilo pár grimás. (ktoré skutočne stáli za to)
  2. Keď prídete po škole domov, dajte si na jedlo to, čo vás rozveselí, nie to, čo vás ešte viac znechutí. 😀 Ja osobne som si dala kiwi. 🙂 Urobte si pohodu na sedačke a ak máte doma zvieratko, pekne si ho pritúlte a ono vám dá všetku lásku, ktorú v ten zlý deň tak potrebujete.
  3. Pozrite si nejaký váš obľúbený seriál. V mojom prípade som si teraz najnovšie obľúbila seriál Game of thrones. Počúvnite si pesničky, ktoré sú veselé alebo jednoducho druh hudby, ktorý vás dokáže priviesť na iné myšlienky. Ja som si v poslednom čase obľúbila veľa pesničiek, len problém je, že u väčšiny z nich neviem názov. 😀 Takže iba vždy dúfam, že ju Spotify začne náhodne hrať. 🙂
  4. Robte to, čo vás baví. Ja som najprv dnes neplánovala pridať článok, no teraz večer, ako sa mi tá nálada už trochu zlepšila, som si povedala, že prečo vám o tomto mojom dni nenapísať a nedať vám pár rád.
  5. Ak vás upokojí ísť na nechty, na koláčik do cukrárne alebo dokonca ísť do fitka, neváhajte ani minútu. Ja som dnes väčšinu z týchto tipov použila a ešte večer idem cvičiť, takže ten hnev dám zo seba všetok von. 🙂
  6. Urobte si deň iba pre seba, dajte si masku na tvár, urobte si nechty, vytrhajte obočie. 😀 Alebo jednoducho hocičo, čo potrebujete pre seba urobiť. 🙂 Snažte sa čo najviac nemyslieť na to, čo sa cez deň stalo, už to nezmeníte a deň je za vami, takže netreba na to zbytočne moc myslieť a vracať si zlé myšlienky, vyrozprávajte niekomu o vašom zlom dni a bude vám lepšie.
  7. Kúpte si tulipány, konečne ich už začali predávať. Ja ich milujem a ich krása vám zaručene zlepší deň. 🙂 A ešte k tomu si aj spravíte radosť.

Processed with VSCO with hb1 presetMožno vás trochu rozveselia aj tieto fotky mojej Monami, ktorá ako vidíte je úplne nadšená z toho, že ju fotím a že má na hlave ten venček. 😀 Radosť z nej priam kypí. Je veľmi milé, ako vám psíky vedia zlepšiť náladu. 🙂 Alebo aj frajer dokáže veľmi zlepšiť náladu, tak s ním choďte von a smejte saaaa na blbostiach.

Tak dúfam, že sa vám článok páčil a ak ste dnes tiež mali zlý deň, dúfam, že vám tie tipy pomohli. A určite mi napíšte dole do komentáru nejaké tipy na zlepšenie nálady, ktoré zaberajú vám. 🙂 Určite som totiž nenapísala všetky. Tak prajem vám krásny zvyšok večera. Vaša Nika. 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

P.s. To som dostala od Adamka na deň žien. 🙂

You may also like

Jeden komentár

  1. Vidím,že nie som sama,ktorá mala zlý deň😃. Už druhý deň sa učím na písomku na dejepis 9 strán poznámok + 68 dátumov. Na zabitie🔫 ! Dnes som mala v škole 8 hodín,počas ktorých mi robili večne vykrikujúci spolužiaci, drzí učitelia a stresy zo zajtrajšej písomky z toho dejepisu obrovské nervy 😃. Prišla som domov o 4tej,s tým, že autobusár mi skoro zabudol otvoriť dvere keď som vystupovala a potom som skoro skončila v kaluži vody,lebo som sa šmykla 😂. Prišla som domov a zistila, že knihu z dejepisu mám v škole. Mala som sto chutí vyskočiť z okna 🔫. Poznámky mi poslali spolužiačky a doteraz som sa ich učila, ale z tých 68ich dátumov viem dobre asi 10😃. Ani nechcem ísť do školy radšej.😃 keď som si.pred chvíľkou prečítala tvoj článok, tak som si povedala,že sa aj ja podelím s mojím dnešným dňom v komentári 😂. Dúfam,že zajtrajšok budeš mať v škole lepší a aspoň trošku ťa pobavil „blbec deň“ z moje strany 💪. Maj sa pekne 🙂.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code