Predstavenie jarných vôní s Yves Rocher

Ahojte 🙂 Možno ste si už mohli všimnúť, že kozmetike Yves Rocher som na 100% verná. Vo štvrtok som bola pozvaná na predstavenie nových jarných vôní do krásnej kaviarne Sort v Bratislave. Dnes vám o tejto akcii porozprávam a ukážem, čo sme tam robili 🙂Už predchádzajúca akcia s Yves Rocher bola veľmi príjemná a krásna, a preto som sa nevedela dočkať tejto. Už v maily som sa dozvedela, že nám budú predstavené nové jarné vône – kvetové a že si budeme robiť svoje vlastné kvetové venčeky s floristkou z kvetinového ateliéru Jarabina. Veľmi som sa tešila na ostatné baby, s ktorými som sa skamarátila na predošlej akcii. Yves Rocher opäť vybrali krásne miesto pre ich udalosť a výzdoba bola taktiež nádherná. Všade boli ružové kvety a ako vždy bol pripravený istax a fotokútik, kde sme sa mohli odfotiť na pamiatku. Už mám dve mini fotky na nástenke. 🙂 Dostali sme chutný welcome drink, čo bola vlastne myslím sóda s ružovým sirupom alebo niečo také, ale chutilo to dokonalo a ešte k tomu v tom plávala jedlá kvetinka.

Stretla som sa opäť so super blogerkou Terkou, s ktorou sme si najprv všetko pofotili a potom sme sa ako všetky dievčatá presunuli ku krásnemu stolu s jedlom. Môj tanier bol tak trochu mix všetkého, pretože to všetko vyzeralo veľmi chutno. Mala som batáty, cesnakový humus s arabským chlebom a potom ten najlepší zdravý cheesecake s limetkou. 🙂 Všetko to vyzeralo naozaj krásne a cením si, ako precízne to všetko pre nás pripravili.

Porozprávali sme sa a o 18:00 nám začínal workshop s floristkou z Jarabiny. Na tomto workshope sme si mali vyrábať svoj vlastný kvetový venček z fairtrade kvetov. Musím povedať, že to bolo ťažšie ako to vyzeralo. Najmenej 3 krát som sa bodla s drôtom do prstu 😀 Bola to ale sranda. Len môj venček vyzeral tak chudobne a riedko oproti ostatným. Vence ostatných dievčat boli taktiež krásne, len ja uprednostňujem menej ako viac. 🙂 Ale páči sa mi  a bola som s ním spokojná. Trvalo mi to približne hodinu a pol, ale skúsila som vďaka Yves Rocher niečo nové a užila som si to. 🙂

A nakoniec aby som nezabudla na to podstatné, boli predstavené dve nové vône, presnejšie kvetové vône, ktoré sú na pohľad nádherné a voňajú krásne. 🙂 Pri odchode som dostala balíček s obidvoma vôňami, ale zatiaľ mi bolo ľúto ich rozbaliť. Keby ste videli to krásne balenie, chápali by ste ma, haha. Ale onedlho vám ich ukážem na fotke buď tu na blogu alebo na instagrame 🙂

Chcela by som sa veľmi poďakovať Barborke z Yves Rocher za pozvanie a bolo to veľmi príjemné ako vždy 🙂 Už sa teším na ďalší event. Dúfam, že sa vám článok páčil a napíšte do komentáru či máte radšej sladké kvetové vône alebo skôr také ovocné alebo iné? 🙂 Prajem vám krásny zvyšok večera a maturantom prajem veľa šťastia na písomné maturity.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code