Proste kecací článok

Ahojte 🙂 Musím povedať, že sú to skoro 2 mesiace, čo som nenapísala žiadny článok a vážne ma to mrzí. V dnešnom článku chcem práve túto tému prebrať a možno vám aj povedať čo mám nové. Nebudem to tu teda obkecávať a poďme rovno na to.

Sama si uvedomujem, že som môj blog dosť flákala a tiež si uvedomujem, že tento školský rok aj poriadne budem, keďže maturujem a toho stresu bude tak veľa, že si na blog asi ani nespomeniem. Ale reálny dôvod prečo som nepísala články je, že som bola jednoducho lenivá a nechcelo sa mi nič robiť. Mala som náladu len byť s Lukášom a učiť sa do školy. Nechcelo sa mi fotiť žiadne fotky, ani vymýšľať témy na článok. Nebudem vám sľubovať, že články budú opäť pravidelne, pretože nechcem sľúbiť niečo, čo neviem či dodržím. 🙂 Dúfam, že ste na mňa za ten čas ale nezabudli a skúsim aspoň sľúbiť, že články budú častejšie ako teraz – jeden článok za skoro 2 mesiace.

To by bolo asi všetko k odôvodneniu prečo som nebola aktívna na blogu. V škole toho nie je zatiaľ tak veľa na učenie, ale už cítim, že sa tá maturita veľmi nebezpečne blíži a nepáči sa mi. Tento piatok mám ale už stužkovú, na ktorú som sa vždy veľmi tešila, no úprimne? Tisíc krát sme sa v triede už pohádali a ani sa tak už neteším. Ale určite si to tam pofotím a ukážem vám moje šaty a všetko v jednom článku len o mojej stužkovej. 🙂 Šaty sa už skracujú, lodičky sú malé a príšerne ma tlačia, ale verím, že to nejako vydržím a potom sa prezujem do nejakých tenisiek, ktoré aj tak budú zakryté dlhými šatami. 😀 Na nechty idem dnes prvý krát, vždy som si do teraz robila nechty sama, ale povedala som si, že aspoň toto si doprajem, nech sa mám aspoň na niečo tešiť. Idem do G-bar v Bratislave a neviem sa tam dočkať. Potom vám určite ukážem na instagrame výsledok ako to dopadlo. Musím vám povedať, že som si mesiac pestovala nechty a včera sa mi akurát jeden „nádherne“ zlomil, tak snáď urobia zázrak a nejako pekne ho zpilníkujú. A hádajte čo? Na stužkovú sa maľujem sama. Už som si to aj skúšala a dosť sa mi to páči, len musím dotrénovať ešte tú linku. Nechcem nič výrazné ani prehnané, je to jednoduché, ale myslím, že zároveň veľmi pekné a jemné. Vlasy si už netrúfam a idem v piatok poobede ku kaderníčke, tak dúfam, že to nejako nepokazí, lebo budem ešte plakať. 😀

Inak sa v mojom živote toho nejako veľa nedeje. 😀 Moja denná rutina je dosť jednoduchá – idem do školy, prídem zo školy, idem s Lukáškom a potom sa večer učím, takže toho času aj tak nejako moc nemám. Ale skúsim si nájsť čas aspoň na jesenné články, pretože jeseň je moje naj ročné obdobie. Mám už aj dve jesenné fotky, z ktorých som celkom dosť nadšená, pretože mám nový telefón už mesiac a fotí naozaj bohovsky. 🙂 Veľmi sa mi páčia fotky ním robené, preto teraz hlavne fotím naňho.

Inak dnes som ani neplánovala písať článok, ale nudím sa a napadlo ma, že urobím taký kecací článok, kde vám poviem čo mám nové a tak. A aby som nezabudla, dnes vyhlasujem aj to giveaway na instagrame, tak ak si sa zapojil a zabudol si sa pozrieť, výsledky nájdeš v instastory. 🙂 Mám pre vás pripravených ešte veľa súťaží.

Tak to by bolo na dnešný článok asi všetko. 🙂 Sľubujem, že zanedlho skúsim napísať nejaký super jesenný článok, možno nejaké jesenné obľúbenosti? To by bolo celkom fajn, zahrnula by som tam nejaké produkty na pleť a vlasy. 🙂 Môžem vám aj ukázať produkty, bez ktorých by som momentálne neprežila, pretože som niektoré veci obmenila. 🙂 Ale stále sa držím mojej značky YR a aj napriek tomu že s nimi spolupracujem, ich produkty používam každodenne na všetko na mojom tele. 🙂 Takže to že ich vychvaľujem, nie je len reklama. Je to moja osobná skúsenosť a keď som s ich vecami spokojná, chcem vám to povedať a keď tak odporučiť niečo. 🙂

Držte palce na stužkovú nech sa na tých lodičkách nezabijem a prepáčte mi hrozné skladanie viet, no dlho som nepísala a vyšla som už z cviku, tak snáď mi to prepáčite.  🙂 Vaša Nika.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code