Môj prvý Full make-up od Bourjois – Healthy mix

Ahojte 🙂 Veľmi dlho ste o mne tu na blogu nepočuli a veľmi ma to mrzí, no tento rok maturujem a je toho naozaj veľmi veľa. V tomto článku vám ukážem môj úplne celý full make-up s produktami od Bourjois z rady Healthy mix. 🙂 Tento raz som si dala záležať a nafotila som aj taký menší postup, ako som čo robila. Tak poďme na to, no vopred upozorňujem, že nie som žiaden odborník na make-up a preto moje výrazy môžu vyznieť smiešne alebo divne. 😀

Na prvý krok som použila primer v odtieni 52, bol trochu tmavší, ale na leto by to mohlo byť akurát 🙂 Rovnomerne som ho rozotrela po tvári, pochopila som to tak, že je to podkladová báza pod make-up (ak sa mýlim napíšte do komentáru, sama si nie som istá 😀 )

Potom som na hubku dala make-up v odtieni 51 a začala pomaly nanášať rovnomerne na tvár a krk. Myslím, že tento krok som zvládla celkom dobre a musím povedať, že make-up bol veľmi jemný, dosť krycí a príjemne voňal, čo sa mi páčilo. Tieto produkty v rade Healthy mix by mali mať v sebe potrebné vitamíny na podporu pleti a jej správne fungovanie, mali by byť šetrnejšie myslím ako ostatné make-upy.

Po make-upe som si naniesla pod oči (na kruhy pod očami) korektor, ktorý bol opäť v odtieni 52, bol trochu tmavší, no sadol celkom fajn a jednoducho sa nanášal a aj zaťupkal hubkou. 🙂 Neviem moc posúdiť, či mi to nejako extrémne zakrylo kruhy pod očami, ale myslím, že aspoň trochu určite.

Púder je v tejto rade tiež, no bohužiaľ mi poslali odtieň 52, ktorý bol už na 51-tkový make-up tmavý, takže som ho nepoužila a darovala som ho mamine, ktorej sadne. Išla som teda rovno na oči, kde som si naniesla iba rozjasňovač do kútikov očí a na kosť pod obočím. Na celé viečko som naniesla iba jemný ružový odtieň z palety Eye catching tiež od Bourjois.

Po očných tieňoch som siahla na linku a riasenku od Bourjois (všetky produkty, ktoré som použila boli od nich). Musím podotknúť, že ich fixka na linky je dokonalá a vždy sa mi s ňou podarí linka, akú chcem. 🙂 Dala som si špirálu (riasenku, neviem 😀 ) a idem ďalej na pery. Poslali mi aj ich dva nové odtiene v takejto krásnej taštičke. Vybrala som červený odtieň, pretože sa mi k tomu hodil. Rúž je celkom fajn, len mi prišiel ako keby sa roztápal, takže to je jediné mínus asi.

Myslím, že to je všetko k môjmu amatérskemu postupu. 🙂 Aby som zhodnotila na záver produkty z rady Healthy mix, tak som veľmi spokojná. Make-up normálne nenosím, ale aj tak musím povedať, že mi vôbec nijako nepodráždi pleť, bol jemný a veľmi ľahký. Produkty príjemne voňali. Prítomnosť vitamínov v tejto rade vám neviem zhodnotiť, to jedine moja pleť by mohla zhodnotiť, no keďže som tento make-up nemala dlho, neviem to posúdiť. Ale určite vám odporúčam skúsiť túto radu, ak chcete nejaký ľahší make-up na leto. 🙂 Balenia sú pekné a minimalistické. Jediný mínus pre mňa bola konzistencia rúžov, ktoré mi prišli také ako keby topiace sa. Inak som spokojná a moc ma bavilo toto líčenie. Veľmi ďakujem Bourjois! 🙂

Dúfam, že sa vám môj článok a výsledný make-up páčil, ak áno, určite mi napíšte do komentáru a napíšte či by ste chceli viac takýchto „maľovacích“ článkov s postupom. Veľmi ma baví sa takto maľovať, aj keď som v tom dosť amatér. 🙂 Vaša Nika.

You may also like

Jeden komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code