What´s in my bag?

image7 (4)Ahooj! Rozmýšľala som nad tým, že o čom by som vám napísala článok. Toto mi prišlo ako dobrý nápad na jednoduché a odpočinkové čítanie. 🙂Podľa názvu ste mohli pochopiť, že ide o tému „čo je v mojej taške“ . Pri fotení som sa snažila si predstaviť čo najviac vecí, ktoré v taške neustále nosím a nemôžem bez nich nikam ísť. Zvolila som tieto základné veci. Chcela som ešte vreckovky a toaletnú vodu, ale pravdaže som si na tieto dve veci spomenula až po fotení. 😀 Čo sa dá robiť, musíme ich proste vynechať.

Ani neviem povedať, že ktorá vec má pre mňa najdôležitejší význam, ale kebyže ich môžem povedať viac, tak by to určite boli moja peňaženka, telefón a labelo, pretože bez nich by som sa moc ďaleko nedostala. 🙂 Viem, že to labelo nie je až také dôležité, ale ja mávam suché pery a vždy keď naňho zabudnem, ich akurát mám najviac suché, takže preto je u mňa v kabelke veľmi dôležité. Dosť sa mi osvedčilo toto od Neutrogeny, pretože naozaj tie pery vyživuje a je jednoducho super.

image2 (38) Ďalšou takou vecou, ktorá sa tiež týka pokožky, je krém na ruky. Nikdy som síce nebola na tom tak, že by som si musela stále krémovať ruky, ale keďže v zime mávam veľmi vysušenú pokožku, nejako som si na to zvykla a už bez krému nikam nejdem. Je to možno divné, ale keď mám suché ruky, až z toho chytám nervy. 😀 Mám veľmi rada krémy, ktoré síce krásne voňajú, ale zároveň sa veľmi rýchlo vstrebú, pretože nikto asi nemá rád, keď má ruky pol hodinu ešte mastné. Tento z Avonu, má vôňu kakaa a je naozaj jeden z najlepších aké som kedy mala.

image4 (29)Nepochybne v mojej kabelke nechýbajú žuvačky. Vždy ich musím mať aj v škole v peračníku, pretože bez nich to nie je ono. Moc si sladké žuvačky nekupujem, ale tieto som dostala a musím uznať, že sú super. Aj keď mám radšej tie mentolové a proste štipľavé. Ak môžem odporučiť, určite skúste tejto istej značky Mentos, ale mentolové. Vydržia pomerne dlho a majú skvelú chuť.

image1 (44)Asi všetky poznáme topánky, ktoré nám po chvíli chodenia spravia na päte otlaky. Je veľmi nepríjemné, keď mám nové topánky a zoberiem si ich napríklad na výlet do Bratislavy a po dvoch hodinách chodenia ma začnú odtláčať. A preto som si zvykla nosiť leukoplasty, aby som celý ten výlet netrpela. 😀 Jediné nové topánky, čo ma vždy odtlačili boli buď slip-ony alebo vansy.

image2 (39)Ako som už hovorila, bez peňaženky by to asi nešlo. Jednoducho tam mám peniaze, rôzne karty a preto si nesmiem dovoliť ju nechať doma, keď niekam ideme. A keďže už mám viac ako 15, potrebujem mať pri sebe občiansky. 🙂

image3 (32)A telefón? Bez toho by to taktiež nešlo. Nie žeby som bola na ňom závislá, to nie, ale jednoducho sa niečo môže stať a v tú chvíľu ho budem potrebovať. Čiže vždy keď niekam ideme ho mám na takéto prípady, keďže mám síce dáta, ale nie sú neobmedzené, nechcem si stále míňať peniaze. Veľmi ma to trápi, pretože by som vám veľmi rada vždy dávala nejaké fotky a videá na snapchat (freshlifestylen) , ale už som došla na riešenie, takže bude aj to. 🙂

image5 (20)Takže dúfam, že sa vám tento článok páčil, budem rada ak okomentujete, ak áno. Veľmi dúfam, že vás moje články nenudia a že vás bavia. 🙂 Prajem vám krásny zvyšok dňa. 🙂

image4 (30)

image1 (45)

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code