Random post – Random photos

image1 (59)Ahooj! Keďže nemám nič nové, rozhodla som sa, že napíšem po dlhšom čase random post. Budú to fotky za posledné dva týždne. Dúfam, že nie som jediná, ktorá trávi väčšinu dní doma. 😀 Moje prázdniny zatiaľ nie sú nič moc. Preto ma dosť štve, že nemám o čom písať. Nemám nič nové, žiadne nové veci. Ale našťastie už mám naplánované nejaké veci na august. 🙂 Pôjdeme do Tatier a aj do zábavného parku, takže o tom vám napíšem. Tému „back to school“ mám naplánovanú na koniec augusta, pretože až na konci budem nakupovať nejaké tie veci do školy a podobne. 🙂

Minulý týždeň sme boli s maminou a frajerom na Donovaloch. Brala som si tam aj foťák a bola som nadšená, pretože som vám o tom výlete chcela napísať článok, ale keďže celýý ten čas pršalo a boli búrky, nemala som moc možnosť fotiť, pretože sme sa vlastne celý ten čas schovávali v kaviarni. Takže mi to moc nevyšlo. Cestou domov sme sa ale zastavili v múzeu SNP, takže to bolo docela zaujímavé. 🙂 Výlet bol ale aj tak super. Ja s frajerom totiž milujeme dážď a cestovanie v aute keď prší, takže sme si to užili aj tak.

image3 (45)V tejto dobe má každý rád sushi. Ja som ho ale nikdy neochutnala a rozhodla som sa, že je čas, aby som zistila ako to vlastne chutí. Nebola som na čerstvom sushi, kúpila som si taký ten malý box v Lidli. Veľmi ma odradilo to množstvo ryže. Ryža ani surová ryba mi nevadia, ale nejako mi to proste nechutilo. Jediné čo sa ako tak dalo bolo sushi s paprikou. Ale tá wasaby a sójová omáčka mi nechutili, takže som to jedla suché a to tiež nebolo najlepšie 😀 Takže prvá skúsenosť so sushi nedopadla tak, ako som si predstavovala. Možno nabudúce.

image4 (37)Každý miluje leto z iného dôvodu. Niektorí majú radi leto kvôli teplu, niektorí kvôli kúpaniu, ale ja milujem leto hlavne kvôli ovociu. Sú černice, božský melón a jednoducho, je to raj na zemi. Ja osobne neznášam teplo, takže pre mňa je leto utrpenie. Ale vždy keď sa zahryznem do studeného melónu, tak nejak mi je to teplo ukradnuté. Melón ma drží nad vodou jednoducho 😀 A černice sú taktiež veľmi dobré.

image2 (53)K leto bez pochýb patria kvety. Množstvo nádherných rúžových a rôzne farebných kvetov, ktoré vám dokonalo spríjemnia deň. 🙂 U nás na záhrade ich máme veľa a preto ma to k ním stále ťahá. Som jednoducho romantik.

image3 (46)Dúfam, že mi odpustíte tento random blog. Nebol to nič moc článok, ale prišlo mi, že keď nemám nič nové, tak sa s vami aspoň podelím o moje posledné fotky. 🙂 Dúfam, že sa vám teda článok páčil a určite nezabudnite okomentovať. Snáď nie som jediná, čo sa doma nudí.

image2 (52)

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code