Sashe v tržnici

Processed with VSCO with hb1 presetAhojtee! Mrzí ma, že vo štvrtok nebol článok, ale bolo to z toho dôvodu, že som bola mamine pomáhať aj s frajerom na akcii Sashe v tržnici, ktorá sa konala v Bratislave. Boli sme tam 2 dni. A rozhodla som sa, že vám o tom napíšem článok. 🙂 Tak poďme na to.

Prvý deň sme tam išli už o pol druhej a začínalo to o 16:00. Sashe je vlastne internetová stránka, kde predajcovia predávajú buď veci, ktoré vyrábajú alebo ako moja mamina, veci na tvorenie. 🙂 Tak sme tam prišli a porozkladali všetok tovar na dva stoly, ktoré sme mali. V stredu, teda prvý deň sme tam boli do 22:00, čo bolo naozaj dlho, ale nevadí. Ľudí tam bolo celkom dosť, ale mohlo byť viac. Z celkovo vecí, ktoré sme predávali najviac išli mini pečiatky. Ale aby som vám viacej objasnila, že čo vlastne moja mamina predáva. Predáva rôzny tovar na tvorenie vecí, ako sú pohľadnice, zošity. Neviem či vám niečo hovorí scrapbooking. To je vlastne technika na tvorenie zošitov. Predáva aj krásne papiere na tvorenie a podobne. Je toho naozaj veľmi veľa. A nie, toto nie je moc ani pre deti, skôr pre dospelých. V Anglicku by ste sa s týmto typom tovaru stretli naozaj veľa, ale na Slovensku to zatiaľ nie je vôbec rozšírené. 🙂 Potom vám dám aj odkaz na mamin e-shop, aby ste si popozerali.

Processed with VSCO with hb1 presetMamine teraz prišiel nový tovar a sú tam naozaj krásnučké veci. Väčšinou sú to už vianočné veci. Neviem, či viete, že čo sú to washi pásky, ale ak nie, sú to pásky z ryžového papiera a sú na nich rôzne vzory. Mamine teraz došli naozaj nádherné vzory. Sú tam aj donnutky, kvety a proste rôzne motívy. Používajú sa na ozdobu. Tieto washi pásky sa ľuďom tiež dosť páčili, ale komu by sa nepáčili také zlaté veci, že áno?

Processed with VSCO with hb1 presetA aké sme tam mali pečiatky? Mali sme rôzne, od vianočných až po celoročné. 🙂 Tie vianočné sú ale naozaj super. K tým pečiatkam sme predávali aj poduštičky, ktoré sú napustené rôznymi farbami. Takže nie, nie sú to tie hnusné nekvalitné podušky z papiernictva. 😀 Sú to podušky, ktoré naozaj dlho vydržia a sú naozaj krásne pigmentované.

Processed with VSCO with hb1 presetAko som už povedala, na tvorenie je naozaj veľmi veľa materiálu, takže vám neviem ani presne povedať, že čo všetko sme predávali, ale bolo toho naozaj veľmi veľa. 🙂

Processed with VSCO with hb1 presetNeboli sme tam ale iba my, jeden stánok ma tam naozaj veľmi zaujal. Jednak tým, že to čo predávali bolo naozaj krásne a myslím, že to je naozaj super nápad a hlavne kvôli tomu, že asi 30% z jedného predaného výrobku posielali peniaze na útulky po Slovensku. Už vás možno napadlo, že to bude niečo so psíkmi. Predávali mašličky rôznych veľkostí na obojky a postroje vašich psíkov. Bolo to naozaj krásne a naozaj zlaté. 🙂 A hlavne šľachetné.

Processed with VSCO with hb1 presetDruhý deň sme tam boli už od 10:00 a boli sme tam do 19:00. Na druhý deň tam už ale bohužiaľ vôbec nebolo veľa ľudí, a tým, že sme moc nemali čo robiť sme sa hrozne nudili a musím vám povedať, že ten čas išiel naozaj neskutočne pomaly, čo sme ani nechápali ako je to možné. Poznáte to, pozriete na hodinky je 14:35, o pár minút sa pozriete opäť s pocitom, že prešla už pol hodina, ale v skutočnosti prešlo iba 5 minút. 😀 Proste hrozné. Ráno sme si ale zbehli do mekáču a ochutnala som ich frapučíno a ani trošku sa nevyrovnalo tomu zo Starbucksu. Bolo hnusné. 😀 A k tomu sme si vzali aj čerstvý kroasant, ale ten bol božský. 🙂

Processed with VSCO with hb1 presetĽudia tam brali naozaj veľa psíčkov, ktorý z toho ale asi neboli práve nadšení, keďže museli dlho vydržať na jednom mieste. 😀 Tento krásavec toho mal myslím už dosť.

Processed with VSCO with hb1 presetNa večeru sme si boli kúpiť v jednej malej kaviarničke panini. Bolo to naozaj super chutná večera. 🙂 A aj tá kaviarnička bola krásna. 🙂 Keď sme už jedli, boli sme už trochu kľudnejší, pretože sme vedeli, že sa hodinu pôjdeme už domov konečne. 😀

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 presetTak toto by už bolo asi všetko. Moc som tam toho veľa nezažila, keďže som tam brigádovala. 🙂 Ale mne to nevadilo. TU je odkaz na e-shop mojej maminy a kľudne pokukajte. 🙂 Je tam naozaj veľmi veľa krásnych vecí. Tieto dva dni sme nejako prežili a som rada, že som už doma a nemusím stále stáť na nohách. 🙂 Stará tržnica v Bratislave je naozaj krásna a myslím, že každý víkend tam býva nejaký market s čerstvým ovocím, pečivom a tak. 🙂 Teda cez zimu asi moc nie.

Processed with VSCO with hb1 presetTak dúfam, že sa vám článok páčil. Ak áno, nezabudnite okomentovať a ak ste tam náhodou boli, určite napíšte do komentu. Bola som v stánku s názvom predajcu „organizatorka.sk“ 🙂 Tak prajem vám krásny zvyšok večera. Vaša Nika. 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with q9 preset

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code