My Christmas mood

Processed with VSCO with hb1 presetAhojtee! Konečne je ten čas, keď už skutočne Vianoce klopú na dvere. 🙂 Čas, keď pečiem dobroty a balím posledné darčeky. Dnes som sa vám rozhodla napísať článok o mojej vianočnej nálade.

Možno ste si už všimli, ako veľmi milujem Vianoce. 🙂 Je to obdobie, ktoré sa mi najviac páči a tá atmosféra je úplne dokonalá. Darčeky som začala nakupovať už v novembri a ešte včera som dokúpila posledný darček. Tento rok som minula o dosť viac peňazí na darčeky ako pominulé roky a vôbec som s tým nepočítala. Ale povedala som si, že sú to predsa Vianoce a ja milujem dávanie darčekov iným, takže mi to nie je tak ľúto. 🙂 Už len dúfam, že sa im tie darčeky budú páčiť.

Processed with VSCO with hb1 presetMilujem balenie darčekov. Nemôžem povedať, že moje darčeky sú zabalené nádherne, pretože nie sú. Aj keď milujem to balenie, samotné balenie mi nejde. Ale snažím sa. Problém je ale v tom, že ja som obrovský perfekcionista a keď uvidím iba kúsok nezalepený páskou, musím to hneď prelepiť. 😀 Takže nikdy nikto nevie otvoriť darčeky odo mňa. Ale čo už, proste to potrebujem mať perfektne zabalené alebo teda zapáskované. 😀 Mašľu som zatiaľ dala iba na jeden z darčekov, pretože ich zatiaľ mám v taškách a nechcem aby sa nejako pokazili, takže ich tam budem lepiť až tesne pred tým, ako ich dám pod stromček.  Na fotke je iba pár z darčekov. Nechcela som ich tam dávať všetky. 🙂 A teraz som si uvedomila, že som chcela odfotiť aj menovky, ktoré som si robila, ale pravdaže som zabudla. Ako vždy…

Processed with VSCO with hb1 presetOdfotila by som vám aj stromček, ale zatiaľ ho ešte nemáme vnútri. Zdobiť ho budeme až v piatok večer. 🙂 Tak potom v pondelok ho dám do článku, ako povianočnú výzdobu. Pretože som chcela fotiť do dnešného článku aj našu dekoráciu v dome, lenže pozrite aká je vonku tma a to sú iba dve hodiny. Takže z toho fotenia dekorácie nebude nič dnes. Milujem zimu, ale nekutočne ma nej štve to, že nemôžem moc fotiť, kvôli svetlu (tme) vonku. 😀

Včera som začala piecť linecké koláčiky. Mám ich ale iba pár, pretože som ešte z toho cesta robila nejaké mesiačiky pre babku. 🙂 Ale to vôbec nevadí, pretože dnes ešte chcem piecť vanilkové rožteky. Teda dúfam, že to stihnem, pretože ešte idem k očnééééj! (tento článok píšem v stredu btw). Plánujem ešte piecť pusinky, ale nikdy som ich nerobila, tak dúfam, že sa mi podaria. 🙂

Processed with VSCO with hb1 presetPravdaže to nie sú všetky tie koláčiky na tanieriku. 😀 Je ich o trochu viac. 🙂 Salónky v pozadí nedávame na stromček, ale rovno do bruška. 😀 A vianočné prežieranie sa môže oficiálne začať. Som už úplne nadšená, že za 3 dni sú Vianoce! Veľmi sa už teším. V piatok si s mojim Adamkom vymieňame darčeky. Inak všetci okolo mňa sú chorí. Adamko, mamina, babka. Tak dúfam, že to nedostanem aj ja, respektíve to nechcem dostať ani po Vianociach, nechcem byť chorá cez prázdniny. Dnes už dobalím posledný darček a všetko bude super. Už iba stačí upratať celý dom, ale to asi budeme robiť až v piatok a v sobotu doobeda.

Processed with VSCO with hb1 presetV Depote sme kúpili takéto nádherné vianočné ozdoby na stromček. Je ich tiež viac. Pozrite na tie dokonalé farby. Úplne ich milujem! Naozaj! Sú krásne a pôsobia staro, čo je super. A objednala som si z avonu nový lak, mal byť červený s trblietkami a chcela som ho na Vianoce, ale nemali ho 🙁 Tak som hľadala v drogiške nejaký taký, ale tiež nemali, tak som si nakoniec kúpila iba trblietky, ktoré si dám potom na červené nechty. 🙂 Vyzerá to úplne super! 🙂 Zatiaľ som to iba skúšala na farbu, ktorú mám teraz a iba na dva prsty. 🙂 Ale som veľmi spokojná. Je od Rimmel London. A tiež mám aj nový kryt na mobil z H&M. Takže super duper!

Processed with VSCO with hb1 presetTak dúfam, že sa vám článok páčil. Ak áno, nezabudnite okomentovať. 🙂 Tiež napíšte, či už máte všetky darčeky zabalené a všetky dobroty napečené. 🙂 Jednoducho, či už máte všetko pripravené na Vianoce. 🙂 Tak prajem vám krásne a bohaté Vianoce. 🙂 Užite si ich čo najviac, ja to totiž plánujem 🙂 . Vaša Nika.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

 

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code