Christmas gifts – Christmas eve

Processed with VSCO with hb1 presetAhojtee! Tento článok určite neberte ako vychvaľovanie alebo čo. Iba sa chcem s vami podeliť o to, čo som dostala a z čoho sa neskutočne teším. 🙂 Dúfam, že ste Vianoce prežili príjemne, v pokoji so svojou rodinou.

Vianoce trávime ako vždy u mojej babky, ktorá býva hneď vedľa nás. Darček som si k nej kupovala sama, takže to už nie je také super prekvapenie od Ježiška ako keď som bývala menšia. K babke pod stromček som si teda kúpila túto krásnu mini kabelku v tmavo zelenej farbe. Babka ju nazvala crossbí. 😀 Tak sme sa aj pobavili na tom názve. U babky mávame vždy na slávnostnú večeru kapustnicu potom makové buchtičky, kapra alebo filé s majonézovým šalátom a predposledné je krájanie ovocia a na koniec si dáme oblátku s medom. Po večeri so sesternicou každému z rodiny dáme darček a na koniec si ich rozbalíme my dve. 🙂 Tento rok som si spravila úplne dokonalé nechty!! Červený lak je od Avon a ten trblietavý je od Rimmel London.

Processed with VSCO with hb1 presetOd babky sme išli s maminou k nám domov a dali sme si darčeky tiež. 🙂 Bolo to super, aj Monami stále chodila okolo a pozerala sa, že čo to rozbaľujeme. Mamine som dávala také hrnčeky na kávu s kávovými zmesami, kozmetiku a yankee candle. 🙂 Darčeky sa jej páčili, teda aspoň to tvrdila. 😀 Za darčeky od maminy som veľmi vďačná, pretože sú to veci, ktoré som skutočne veľmi dlho chcela a ona ma celý rok počúvala. 🙂 Dostala som mini reprák čo je úplne super vec, pretože keď som doma si môžem počúvať pesničky nahlas a ešte k tomu je super rozkošný! Potom chlpatý biely koberec, ktorý som chcela na fotenie a už som na ňom aj fotila fotky na tento článok. Veľmi ma to potešilo, pretože na ňom tie fotky vyzerajú skutočne super! Bieliacu pastu som vždy chcela a mamina mi kúpila presne tú, ktorú som si počas roka pozerala. 🙂 Táto pasta by nemala nijako poškodzovať zubnú sklovinu, pretože je eco a je tam vlastne uhlie a nejaký čaj. Proste samé dobré veci. Potom som dostala tú najkrajšiu pásikavú mikinu! Mamina vie ako milujem pásikavé veci. 😀 Vianočné ponožky a takú super knižku o food blogeroch, kde sú aj recepty, ale tú som úplne zabudla odfotiť. 🙁 Mamine veľmi ďakujem, za tie najlepšie dááárky!

Processed with VSCO with hb1 presetOd môjho Adamka som dostala také pyžamo-overal srnky. Je hrozne hebký a fakt pohodlný! Potom som dostala dva kryty na Iphone, jeden taký drevený a druhý červený – vianočný a potom sadu od Dove 🙂 Tento rok som tuším veľmi poslúchala. A od mojej sesternice Klárky som dostala super hrnček a ozdobu na stromček. 🙂 A ešte aby som nezabudla, od Adamkovej maminky som dostala krémy na ruky a labelo. To sú super veci, pretože sa mi krémy stále míňajú:) Takže skutočne super Vianoce.

Processed with VSCO with hb1 presetJa som Adamkovi dala slúchadlá na počítač, tričko a proteiny. 🙂 Myslím, že sa potešil. Viem, že Vianoce nie sú iba o darčekoch, ale nebudeme si klamať, každý sa na ne teší. Milujem dávať darčeky a pozerať sa na reakcie. Ale nebudem klamať, proste milujem darčeky. 😀 Čas s rodinou som si tiež užila veľmi, veď o tom sviatky sú nie? 🙂 A aby som nezabudla, naša Monami dostala obojok od slovenskej firmy Weim, ktorý ručne šijú obojky a mašle pre psíky. Majú skutočne originálne a krásne obojky. Tak ak by ste chceli svojmu psíkovi dať ešte oneskorený darček, tu ich nájdete. 🙂 Nie je to žiadna reklama, iba chcem podporiť Slovákov, ktorý robia super vec. 🙂

Processed with VSCO with hb1 presetTak dúfam, že sa vám článok páčil. Ak áno, určite okomentujte a tiež napíšte, čo ste dostali vy na Vianoce a ako ste ich prežili, som moc zvedavá. 🙂 Tak prajem vám krásny zvyšok večera. Vaša Nika.

P.s. ešte plánujem článok o našej výzdobe, tak bude taký oneskorený, nevadí nie? 🙂

P.s.s. tak dlho som sa na Vianoce tešila a už sú znova preč. 🙁

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

image3

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code