Winter wonderland

image1Ahojtee! Keďže nám minulý týždeň krásne nasnežilo, bola som vonku fotiť a myslím, že by bola škoda, keby som vám pár z tých fotiek neukázala. 🙂 Milujem fotenie a fotky zasneženej krajiny sú podľa mňa dokonalé!

Toto je asi prvý a zrejme aj posledný poriadny sneh, ktorý tu u nás napadal tento rok. Čo je mi veľmi ľúto, pretože veľmi milujem zimu a sneh. Fotky zasneženej krajiny síce teraz pridávam, ale tento krásny sneh na fotkách sa už zmenil na ľadovú šmýkanicu na chodníkoch a po snehu sú už iba slabé stopy. Ale asi 3 dni to vydržalo takéto krásne.

Processed with VSCO with hb1 presetPamätám sa, že keď som mala asi 11 rokov alebo tak nejako, už na konci novembra na moje narodky bola kopa snehu a teraz je už pomaly február a nič moc. Vôbec sa mi táto zima nepáči, pretože je úplne o ničom. 🙁 Jediné čo mi zimu pripomína sú parádne namrznuté chodníky po ktorých idem zo školy domov. Vždy iba dúfam, že sa nešmyknem. Je hrozné ako sa to šmýka a veľa ľudí si kvôli tomu už aj zlomili nohu alebo podobne. Vždy sa už iba vidím na zemi. 😀 Ale ľad môže byť aj pekný, ale ide o to, že kde. Napríklad na rastlinách je krásny.

Processed with VSCO with hb1 presetMoja Monami vôbec nemá rada sneh ani nič čo sa týka vody alebo niečoho studeného. 😀 Jednoducho by sa iba vyhrievala a spinkala. No vtedy keď nasnežilo sme ju zobrali s Adamkom do záhrady, no moc nadšená tým nebola. Rýchlo utekala späť k dverám a chúďa potom na asi 4 hodiny ochorela, že mala asi teplotu, ale našťastie sa z toho dostala po chvíli, tým myslím skutočne asi po 4 hodinách. 😀

Processed with VSCO with hb1 presetNo a myslím, že toto bude na dnešný článok všetko, už sa iba popozerajte fotkami, ktoré sú pod týmto textom. 🙂 Ak sa vám článok alebo teda fotky páčili, nezabudnite okomentovať a tiež napíšte či u vás snežilo a či tiež milujete zimu a sneh ako ja. 🙂 Prajem vám krásny zvyšok večera. Vaša Nika.

image2 (2)

image5 (2)

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

image4 (2)

image3 (3)

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

 

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code