My little me – part 1

Processed with VSCO with hb1 presetAhojtee! Už veľmi dlho som sa chystala na tento článok a konečne som sa odhodlala a vytiahla staré fotky. 🙂 V prvej časti budú fotky mňa ako bábätka a v druhej časti budem ja ako už trošku väčšie dieťa. Veľmi sa mi tento typ článku páči, pretože milujem, keď si pozerám staré fotky. Tak poďme na to.

Malá Nikolka sa narodila v Pardubiciach v Česku. Neskôr sme sa s maminou presťahovali na Slovensko k babke. 🙂 Mamina vravela, že ako malá som vždy bola poslušné dieťa. Ževraj som nerobila nič zlé a bola som aj tichá. No jedna vec, ktorá ma až doteraz vystihuje je, že už od detstva robím grimasy. 😀 To som jednoducho ja a myslím, že sa v tom nikdy nezmením. Ďalšia taká vlastnosť už od detstva je, že som spachtoš. A ďalšia  je, že mi stále nejako neposlušne stoja vlasy. Podľa mňa som ako malá bola neskutočne chutná. Ale teda aj šiši hlavne.

Processed with VSCO with hb1 presetMedzi moje prvé slová okrem mama patrilo aj slovo džusik a „ne ne ne“ . 😀 Mala som proste svoje priority. Keď som sa narodila, vážila som okolo 3 kíl a bola som aj maličká. 🙂 Bolo to v novembri, keď snežilo. To je asi aj dôvod, prečo tak milujem zimu a sneženie. A hádajte čo, akurát keď píšem tento článok sneží!!! 🙂

Processed with VSCO with hb1 presetNeviem ako vy, ale ja som mala takúto knižku do ktorej mamina zapisovala všetky údaje o mne. 🙂 Teda kedy mi vypadol prvý zub, kedy som začala chodiť a podobne. Podľa mňa je to veľmi pekný spôsob, ako si uchovať takéto spomienky.

Processed with VSCO with hb1 presetUž od malička som vedela, že budem blogovať. 😀 A najlepšie sú tie vlasy, ktoré mi idú do každej strany. Toto je myslím moja najobľúbenejšia fotka.

Processed with VSCO with hb1 presetAko keby som vedela, že v tejto dobe bude táto fotka  veľmi „cool“ 😀 Bola som faded ako sa hovorí. A pozor! Všimnite si tento módny detail – pančuchy na hlave.

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 presetA toto je dôkaž toho, že grimasy a ja patrili k sebe. 😀 Tých fotiek bolo pravdaže veľmi veľa, pretože skoro na každej fotke som sa hrozne tvárila. Máme asi 6 foto albumov a fakt je veľmi málo fotiek, kde sa tvárim ako milé dieťa. 😀 Inak som robila grimasy.

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with hb1 presetMamina vravela, že iba pár krát som nechcela spať. Ale keď som nechcela, tak to teda bolo. 😀

Processed with VSCO with hb1 presetTak dúfam, že sa vám tento článok páčil a nabudúce bude teda pokračovanie. 🙂 Ak sa vám teda článok páčil, nezabudnite okomentovať a tiež napíšte, aké ste boli deti vy. 🙂 Vaše prvé slová alebo či ste tiež robili grimasy a podobne. 🙂 Budem veľmi zvedavá. Tak prajem vám krásny zvyšok večera. Vaša Nika.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code