How I fell in love with Tous

Ahooj! 🙂 V minulom článku o Tous som napísala, že vám ukážem, aké doplnky som si vybrala. Ak ste článok ešte nečítali, TU je odkaz, aby ste boli v obraze. 🙂

Už to tu dnes nebudem nejako moc obkecávať, ale pravdaže vám k tomu niečo aj poviem. 🙂 Zo všetkých doplnkov, ktoré som si od Tous vybrala som nadšená! Sú jemné, krásne a zároveň nikdy neomrzia. Vybrala som si teda náušničky, náramok a kabelku. Ďakejem Tous ešte raz za takú krásnu šancu. Ale nebudem tu toho dnes už viac asi písať, pretože tieto fotky s doplnkami si chcú získať vašu pozornosť.

Dnešný článok je viac-menej o fotkách, ale myslím, že to vôbec nevadí, pretože tie šperky sú také krásne a jemné, že je úplne zbytočné, aby som k tomu písala slohovky, keď som sa už v minulom článku o Tous vyrozprávala a všetko vám o tom povedala. 🙂 Snáď vás ich doplnky tiež tak okúzlili ako mňa a nezabudnite si ísť pozrieť ich stránku TU. Alebo ich pokojne navštívte v jednej z ich predajní buď v Eurovei alebo Auparku. Musím sa priznať, že som do týchto všetkých vecí zamilovaná.

Tak prajem vám krásny zvyšok večera. 🙂 Ak sa vám článok páčil nezabudnite okomentovať. Vaša Nika. <3

You may also like

2 komentáre

  1. Waau,všetky veci sú krásne ! Najviac sa mi páči asi kabelka 😍😍. Niki bude aj článok o otváraní NYX? 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code