Moje posledné 3 mesiace

Ahojte. Dnešný článok bude viacej kecací, takže fotky  ani nebudú. Chcela by som vám jednoducho zdôvodniť jednotlivé veci.Pravdaže som sa dala na tento článok a opäť tu niečo štrajkuje, pretože mi nejdú nahrať fotky, tak snáď to do štvrtka vyriešim. 🙂 Nie je to žiadny vážny článok, kde sa idem opúšťať alebo byť naštvaná. Ide o to, že v poslednej dobe som v písaní nejako poľavila. A chcem vám vlastne vysvetliť, že prečo. 🙂

Možno vám to príde, že sa vyhováram alebo tak, ale to je to posledné, čo by som robila. Jednoducho vám to poviem na rovinu. Som veľmi stresový človek a neznášam, keď je toho na mňa veľa. No keď už tá situácia nastane, poľavím a snažím sa venovať tomu, čo v tom momente uprednostním. Boli to myslím 2 mesiace pred koncom školy a bolo toho moc veľa. Samé písomky, zažila som prvé moje 2 blogerske akcie a podobne. A tým, že nedokážem mať na sebe veľa tlaku, bola som unavená zo všetkého. V škole som sa snažila čo najlepšie uzavrieť známky, pretože som veľmi sebakritická a chcem mať zo seba čo najlepší pocit. Takže vtedy som sa snažila písať čo najjednoduchšie články, čo znamenalo málo textu, viac fotiek. Konečne sú ale prázdniny a články budú bývať opäť dlhé a prepracovanejšie. Už mám asi 6 naplávanových, na ktoré sa naozaj teším a stále to pribúda a neviem čo skorej. 😀

A prečo som písala tak veľa spoluprácových článkov za sebou? Asi za mesiac sa mi tých spolupráci dosť nahromadilo a ja som nechcela, aby na ten článok čakali, tak som si vlastne ani neuvedomila, že ich mocem všetky za sebou. Sama som z toho teraz zhrozená. Ale na moju obranu, musím povedať, že veľa z tých článkov, ktoré pre vás vyzerajú ako reklama, naozaj nie sú reklama. Napríklad o tých Lush produktoch to bola moja osobná recenzia vecí, ktoré som si sama kupovala. 🙂 Alebo otváračka NYX tiež nebola reklama, bol to daily post a zážitok s ktorým som sa s vami chcela podeliť. 🙂 Niektoré články proste nie sú spolupráce, aj keď tak môžu vyzerať. Teraz vám otvorene poviem, že áno, budem mávať spoluprácové články, ale vždy asi radšej dole pod článok napíšem, či to je alebo nie je spolupráca. Momentálne mám dohodnutú jednú pre mňa naozaj dôležitú spoluprácu so značkou o ktorej som ani nesnívala. Viem, že takéto články sú vám nepríjemné, takže vždy pod článok radšej napíšem, či to je alebo nie je. Nechcem sa zase cítiť previnilo preto, že také články píšem. Dúfam, že ma chápete.

A čo sa týka fotiek, upravujem ich podľa toho ako to cítim ja. Takže ma mrzí, že sa vám niektorým nepáčia. 🙂 Ale to už tak býva, nie každému sa páči to čo mne. Fotky moc neupravujem, iba veľmi jemno. Filter dávam prirodzený a vždy z neho ešte polovičku uberiem. 🙂 Takže fotky obhajovať nebudem, pretože som s nimi spokojná a pokiaľ viem, fotky sú fajn.

Takže aby som to nejako zhrnula. Články budú bývať opäť dlhé, ale niekedy jednoducho budú spolupráce. A to, že prezentujem nejaké produkty alebo podobne neznamená, že to je reklama. 🙂 Viem, že niektoré články tak budú teraz vyzerať, ale ak sa do nich začítate, zistíte, že nie všetko tak je. Nebudem sa ospravelňovať. Tí, ktorí si myslíte, že moje články stoja za nič, čo už. Nie každému sa to musí páčiť.

Už sa teším, na ďalšie články cez leto, budú o dosť akčnejšie a zaujimavejšie ako tieto posledné mesiace. Všetko som zdôvodnila a dúfam, že to chápete a neodcudzíte ma. 🙂 Mám vás všetkých moc rada, pretože vďaka vám sa posúvam a baví ma to! Úprimne, blogovanie milujem!

Dúfam ešte raz, že ma chápete. Budem rada, ak dáte vaše názory na tento článok do komentu. 🙂 Prajem vám krásny zvyšok večera. Vaša Nika.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code