My Autumn Hair Care

Ahojte! Konečne je tu moje najobľúbenejšie ročné obdobie – jeseň. Ale okrem tej krásnej prírody, vzniká počas jesene a zimy problém, ktorý som sa už veľa rokov snažila vyriešiť. Dnešný článok bude o vlasoch, starostlivosti a nových produktoch od Garnier Fructis, takže bude aj recenzia. 🙂Cez jeseň začíname nosiť bundy a hrubé svetre, z ktorých mne osobne vždy hrozne elektrizujú vlasy. Celý minulý rok som testovala rôzne šampóny, ktoré by to zastavili, pretože si osobne myslím, že elektrizovanie vlasov je tá najotravnejšia vec… Hlavne, keď chcete vyzerať dobre, ale kvôli tomu nemôžete, pretože máte po celej tvári zelektrizované vlasy a vyzeráte ako bratranec IT. 😀 No ale aby som pokračovala, všetky šampóny, ktoré som za posledné roky vyskúšala proti elektrizovaniu mi nikdy nezabrali, dokonca mi z vlasov spravili niečo nechutné a tvrdé. Takže moje pokusy to zastaviť neboli nikdy úspešné, aleeeeee prišla na trh novinka od Garnier Fructis a to Oil repair intense a je to teda šampón, kondicionér, balzám a maska. A dnes vám tieto nové produkty predstavím a poviem vám môj názor na ne.

Tieto vlasové produkty mi prišli už v auguste, ale nerada miešam dva šampóny naraz, takže som chcela najprv dopoužívať ten, čo som mala a k týmto som sa dostala až teraz. Vyskúšala som ich zatiaľ iba raz, ale zapôsobili na mňa okamžite. Začnem klasicky postupne od šampónu. Okrem toho, že neuveriteľne vonia, je zložený zo samých super vecí a to napríklad z makadámového oleju a podobne. Naniesla som si ho na mokré vlasy, napenila a opláchla. Už pri oplachovaní som mala tie vlasy naozaj hebké a neboli tvrdé ako z ostatných šampónov. Túto vlastnosť prikladám tým olejom, takže to bolo naozaj príjemné. Šampón u mňa zatiaľ boduje a uvidíme, ako to bude pri ďalších použitiach, či ten výsledok bude stále taký istý.

Po umytí šampónu som si na dĺžku vlasov naniesla trochu kondicionéru. Zloženie majú všetky tieto produkty rovnaké a aj vôňu. Pri tejto rade od Garnier Fructis ide o to, aby vaše vlasy boli hebké, ľahko rozčesatelné a zregenerované. A myslím, že sa im tieto produkty naozaj vydarili. Vlasy som mala už aj ako mokré hebké, čo som ja ešte nezažila. Nakoniec som si ešte raz umyla vlasy od kondicionéru a vysušila uterákom. Vždy vlasom dávam takých 10 minút, aby sa prirodzene preschli v uteráku a potom si ich idem vždy ofénovať.

Ale tento krát som si pred fénovaním naniesla na dĺžku vlasov balzám vo veľkosti oriešku. Nanáša sa teda na mokré vlasy pred fénovaním a malo by to podporiť tú hebkosť. A viete čo? Je to asi zázrak, pretože mi vlasy išli tak jednoducho rozčesať ako ešte nikdy pred tým. 😀 Sama to nechápem, pretože som vždy mala hrozne zamotané vlasy, ale teraz to išli veľmi ľahko… A viete čo je ešte lepšie? Keď som si dala kabát, vôbec mi neelektrizovali a boli normálne!!!!! Takže toto je to, čo som od toho očakávala a aj sa mi to očakávanie naplnilo.

Dúfam, že takýto výsledok budem mať po každom umytí a ak áno, bude to naozaj super a znamenalo by to, že sa toho elektrizovania konečne zbavím a vy tiež. Teda ide hlavne aj o to, aké máte vlasy. Tieto produkty nemusia fungovať na všetky typy vlasov, ale mne to dokonalo fungovalo. 🙂 Takže odporúčam všetkými desiatimi. Som rada, že som tieto produkty od Garnier Fructis mohla vyskúšať a budem ich používať teda aj naďalej. A elektrizovanie si môže trhnúť. 😀

Dúfam, že sa vám článok páčil a ak máte taký istý problém so suchými a elektrizujúcimi vlasmi cez zimu ako ja, skúste to a keď tak dajte vedieť, či vám to pomohlo tiež. 🙂 Inak budem pripravovať aj jesenné články už, takže kľudne napíšte, ak by ste chceli nejaký špeciálny. Prajem vám krásny zvyšok večera, Vaša Nika.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code