Photo post – april

Ahojte 🙂 Krásna jar spolu s ružovými kvetmi je tu a toto je výber takých mojich naj fotiek za mesiac apríl 🙂 Celkom ma bavia takéto foto články, pretože ma fotenie naozaj baví. Niektoré fotky sú vydarené a niektoré zas menej. 🙂 Mám v zálohe viac fotiek, ale v nich sú aj novinky, ktoré vám chcem potom neskôr ukázať mimo tohto článku.

Inak, úplne som zabudla, že 23. 04. 2016 som vydala môj úplne prvý článok. 🙂 Takže sú to už oficiálne 2 roky, čo píšem tento blog. Musím uznať, že v poslednej dobe to tu dosť flákam a mrzí ma to, ani neviete ako mi toto písanie chýba. No bohužiaľ je toho teraz v škole naozaj veľa. Viem, že veľa z vás sa buď teraz pripravuje na maturity, ktoré vás za chvíľu čakajú alebo ako v mojom prípade sa snažíme dobojovať už tieto posledné mesiace s dobrými známkami, aby sme si na konci nemuseli čo najrýchlejšie niečo opravovať. 🙂 Momentálne v triede riešime aj stužkovú, ktorá sa už blíži a budem ju mať v októbri. 🙂 Musím uznať, že je dosť zvláštne, že mám už 2 roky blog. Veľmi sa teším, že ste tu stále so mnou. Schválne mi napíšte do komtnáru, koľko stálych čitateľov tu mám. Viete ako, bez toho aby ste sa ozvali neviem, že ste tu. 🙂 A rada by som vedela. Taktiež pre vás plánujem aj 2 súťaže, ale to až neskôr. Dozviete sa to určite na mojom instagrame.

Okrem tej školy sa chcem venovať aj svojmu osobnému životu a keďže to všetko nestíham, blog na tomto trpí. Verím ale, že cez prázniny budem pridávať pravidelnejšie a možno sa vrátim aj ku dvom článkom za týždeň. Chceli by ste? A aby som nezabudla, od 1. mája začína aj blogger roka, do ktorého sa určite plánujem zapojiť, tak by som sa veľmi potešila, ak by som sa dostala ešte ďalej ako minulý rok. 🙂 Minulý rok som bola myslím 33. , čo bolo dosť slušné podľa mňa a vďačím za to vám. 🙂 Ale to vám ešte spomeniem, keďže sa to začne. 🙂

Za tento mesiac som toho veľa prežila. Dala som sa ostrihať a chodila som sa veľa prechádzať do Bratislavy. Toto sú moje naj fotky za tento mesiac. 🙂 Na pondelok by som chcela spraviť článok o momentálnej starostlivosti o svoje vlasy, aké produkty používam a ako si ich upravujem. Tento článok bol skôr iba taký informatívny, doplnený o pár fotiek. Od pondelka budú články aké len budete chcieť. Preto by som bola rada, ak by ste mi či už tu alebo na instagrame napísali, aké články alebo návrhy na články by sa vám páčili v budúcnosti, aby som vedela, čo je pre vás zaujímavé.

Prajem vám krásny zvyšok večera. Nika

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code