Random post – lazy days

image5 (17)Ahooj! Už som docela dlho nedala random post a preto som sa rozhodla, že vám opíšem pár mojich posledných dní, a to teda od štvrtka. 🙂Vo štvrtok bolo vysvedčenie, ale to asi všetci viete, keďže asi ešte všetci chodíte buď na strednú alebo na základnú školu. Dúfam, že ste boli so svojím vysvedčením spokojní a aj keby nie, tak ďalší rok to možno zlepšíte 😀 Pôvodne sme s frajerom mali ostať doma, ale neskôr sme sa rozhodli, že si spríjemníme deň a pôjdeme do kina a poprechádzať sa po Bratislave. 🙂 Išli sme na Hľadá sa Dory v 3D. Bolo to naozaj veľmi chutné a pekné. 🙂 Po kine sme šli pozrieť do pár obchodov a pravdaže sme si museli kúpiť bubbleology, pretože som na tom závislá. Dokonca, až potom ako som ten bubble tea pila, som si uvedomila , že mi k nemu ladila farba nechtov. 😀 Celý uvarení sme si sadli na schody pri Dunaji a iba tak kecali, a pozerali sa okolo seba. 🙂 Milujem takéto dni sním. A aby som vám ho už konečne predstavila, volá sa Adam a je iba môôôj! Takže dievčatá, ruky preč 😀 Mimochodom, nie som vždy dokonale upravená a práve tu som strapatá.

image1 (41)

Teraz som momentálne 2 týždne sama doma, pretože moja mamina išla za mojou krstnou pozrieť do Afriky, takže s Adamkom sme u mňa a pomaly učíme Monami hajať s nami 😀 Nikdy totiž nemala dovolené spať v posteli, takže si to teraz užíva. 😀 Keďže Adamko má brigádu a nie sme každý deň spolu, moje dni sú prevažne veľmi nudné. Áno, snažím sa vždy niečo robiť. Keď ma máte na snapchate, mohli ste si všimnúť, že kreslím, fotím Monami (môjho psa) alebo jedlo. Ak ma na snape nemáte, volám sa tam @freshlifestylen  , tak si ma pridajte. A keďže sa väčšinou nudím, stále jem. Čo je naozaj hrozné, ale dúfam, že nie som jediná, čo je keď sa nudí. 😀 A pretoooo som si spravila úplne jednoduché, ale zato zdravé toasty s diétnou salámou, mozzarelou a rajčinou a dala som si to zapiecť. Musím vám povedať, že vôbec som nečakala, že by to mohlo byť tak božské!! Takže určite si to spravte, neoľutujete. 🙂

image3 (28)

Je asi normálne, že sa mi nechce každý deň variť a preto sa vždy chodím najesť k babke, ktorá býva hneď tu pri mne. Ale keďže v nedele nevarí, rozhodli sme sa ísť niekam najesť a zvolili sme Bratislavu. A čo v Bratislave? Určite všetci viete čo je televízna veža, a ak nie, je to taká vysoká stavba, ako eiffelovka v horách. 🙂 Tak tam pritom sú aj filmové ateliéry a takéé, a je tam koliba, kde sme sa rozhodli ísť najesť. Ešte pred tým sme sa ale išli poprechádzať, pretože to je v prírode a tým, že pršalo, bol úplne úžasný vzduch. 🙂 A výhľad bol naozaj krásny. 🙂 A aby som nezabudla, v tej kolibe som si dala pravdaže bryndzové halušky, ja ich moc zbožňujem. Takže výlet bol super.

image2 (34)

image1 (40)
A musím vám povedať ešte jednu „super vec“ čo sa mi dnes stala. 😀 Naozaj ma to ale moc neprekvapilo. Takže, môj notebook, ktorý mám už nie je žiadna sláva. Je to veľmi starý notebook a zanedlho by som chcela mať nový, ale zatiaľ funguje a teraz si idem kupovať ten foťák, takže musím počkať. Ale ide o to, že tento notebook už je tak chudák doničený, že to až nie je možné 😀 Obrazovka sa dá ohnúť tak, ako ani tie dnešné moderné sa nedajú a dneska som ho pripravila o jednu klávesu 😀 Takže naozaj super. A bola to práve klávesa „z“ , a ako je možné, že môžem písať z? Pretože po klávese ostane na klávesnici taký malý štuplík, ktorí sa dá stále stláčať, ale ide to naozaj hrozne 😀 A ako sa mi ho podarilo dostať odtiaľ preč? Vysávala som a pravdaže som vysala aj klávesnicu, aby na nej nebol prach a tak nejak to vcuclo. Ale pri mne je docela normálne, že pri vysávaní vždy niečo vcucnem. 😀 Ale nevadíí. A hrozne sa teším, pretože dneska ku mne dôjde Adamko a bude super filmový večer a aj zajtráá. ! 🙂

Neboli to teda nijak zaujímavé dni, ale boli super aj tak. 🙂 Chcela by som vedieť, že či sa vám tieto random posty páčia a že či vás vlastne bavia, pretože ak vás nebavia, príde mi zbytočné ich písať 😀 Mňa osobne bavia, ale prosím napíšte mi do komentov, že či áno alebo nie. 🙂 Viete, aby som vedela. 🙂 Prajem vám krásny večer prázdninového pondelka.

image3 (27)image2 (35)

image4 (26)

 

 

 

 

You may also like

2 komentáre

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code