Me & Snapchat

image3 (49)Ahojtee! Keďže je doba, keď je každý na mobile a pridáva na snapchat úplne všetko, rozhodla som sa, že o tomto „trende“ napíšem článok a to môj názor na snap. 🙂

Pred dvoma rokmi som mala snapchat, kde som aktívne pridávala veci a snapovala som si s kamarátmi. Potom som si ho ale vymazala, pretože som už nemala potrebu si takýmto spôsobom s niekým písať. Ale teraz, keď som si založila ten blog, rozhodla som sa, že si ho stiahnem naspäť a budem sa snažiť dávať čo najviac príspevkov. Určite každý z vás má na snape pridané blogerky alebo kohokoľvek, koho obdivujete. Sledujete jeho život a veci, ktoré prežíva.

image4 (40)Mňa osobne baví vám dávať na „my story“ fotky môjho psa a niekedy pridám aj niečo z nejakého výletu, alebo tak. Viem, že nepridávam veľa príspevkov, ale to hlavne kvôli tomu, že ja nemám neobmedzený internet a nechcem si hneď minúť všetky peniaze iba čisto na snapchat, aby ste videli ako idem napríklad do tesca. 😀 Ak ma chápete teda. Viem, že možno to je pre niekoho nepochopiteľné, ale niektoré chvíle, napríklad keď som s frajerom niekde, nemám jednoducho potrebu vyťahovať telefón, pretože si užívam chvíle s ním. 🙂 Často preto hlavne vidíte moje fotky s filtrami. Už sa to ale snažím trochu oživovať, že keď niekam idem, snažím sa vám tam fotiť alebo točiť. Teraz keď som bola v tej galérií som vám niečo dala na snap. Sľubujem ale, že vždy keď niekde budem vám z toho aspoň trochu ukážem.

image6 (13)Tiež veľmi rada sledujem ľudí, ktorých tam mám pridaných. Ja osobne zatiaľ trávim veľa času doma, preto tam toho moc nepridávam. Z Tatier vám môžem snapovať. Môj názor na snap je aj kladný, ale aj záporný. Niekedy mi príde, že niektorí ľudia viacej žijú na tom snape a nevšímajú si, čo vlastne zažívajú alebo si neužívajú to, kde sú. Ale je to iba môj osobný názor. Mne keď sa niečo páči, radšej to odfotím na foťák. Viete si predstaviť, že sa vám páči obloha, tak ju odfotíte najprv na foťák, potom vytiahnete telefón a idete na snap, potom do normálne kamery a ešte aj na instagram stories. 😀 No panebože, to je naozaj chaos už.

image5 (28)Ale na druhej strane je aj dobré keď niekedy odfotíte niečo pre ľudí, ktorý vás naozaj chcú sledovať a bavia ich vaše fotky alebo videá. Takže to nie je až také zlé. 🙂 Viem, že tento článok asi nie je nič moc, ale napadlo ma, že by vás to mohlo zaujať si prečítať môj názor. A ak ma ešte nemáte na snape pridanú, určite si ma pridajte volám sa tam „freshlifestylen“ .

image7Tak dúfam, že sa vám článok páčil a nebolo to  nejako hrozné alebo čo. 🙂 Ak sa vám páčil nezabudnite okomentovať a taktiež by ma zaujímal aj váš názor na snap, tak mi ho napíšte do komentu, budem moc rada. A na záver nejaké tie filtre na zasmiatie. 🙂 Prajem vám krásny zvyšok večera.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

 

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code