Random post – Almost Christmas!

Processed with VSCO with hb1 presetAhojtee! Vianoce sú skoro tu a ja som sa rozhodla po dlhom čase napísať random blog. 🙂 Nemám veľa fotiek, ale pár sa ich určite nájde. 

Pred dvoma týždňami mamina už začala zdobiť dom vianočným  dekoráciami. Väčšinu tých ozdôb sme kupovali v Depote. Majú tam skutočne krásne veci! Ďalší štvrtok chcem napísať článok v ktorom vám ukážem všetky vianočné ozdoby v našom dome. 🙂 Milujem Vianoce a všetko čo k ním patrí! Jednoducho, je to moje obdobie. Len mi zatiaľ kazí tú radosť škola, keďže zajtra píšem ešte veľkú písomku z ekonomiky a neviem nič. 😀 Radšej píšem článok.

Processed with VSCO with hb1 presetEšte trochu k tej výzdobe, tento rok sme si dokonca aj kúpili vianočné poťahy na vankúše!! Mám taký pocit, že tento rok tie Vianoce prežívame oveľa viac ako pominulé roky. Možno je to aj tým, že blogujem a chcem mať super dom. 🙂 Jednoducho som z toho úplne nadšená. Neviem presne odkiaľ sú všetky tie poťahy, ale pár z nich je z Depotu a ostatné neviem.

Processed with VSCO with hb1 presetPopri tom ako sme boli nakupovať vianočné ozdoby v Rakúsku, sme sa zastavili aj v ich potravinách. Bola som celkom prekvapená, keď som tam uvidela kávy Starbucks. Ja kávu nepijem, ale raz za čas, keď niečo takéto uvidím si dám. A tie kelímky majú skutočne krásne. 🙂 Chcela som ísť aj do starbucksu, ale nejako mi to nevyšlo zatiaľ. Majú tam teraz tie vianočné poháriky, ktoré sú úplne dokonalé! 🙂

Processed with VSCO with hb1 presetS mojim Adamkom sme boli minulý víkend v Centráli. Chceli sme naším maminám ešte kúpiť nejaké darčeky. Okrem toho, že je centrál ten najchaotickejší obchodný dom, tam mali krásnu výzdobu. Skutočne. Mňa vždy tak poteší, keď vidím Vianoce okolo seba. 🙂 No ale inak je ten obchoďák hrozný 😀 20 minút sme tam krúžili dookola a hľadali jednu lekáreň.

Processed with VSCO with hb1 presetMoja mamina mala v utorok narodeniny, tak sme išli do Auparku do kina a aj si kúpiť ešte nejaké darčeky pod stromček k babke. Bolo to veľmi divné, pretože im tam zrejme nejako nešla elektrina. V niektorých obchodoch bola úplná tma a v niektorých bolo normálne svetlo. Asi mali nejaké problémy. Chceli sme sa aj zastaviť v tom Starbuckse, ale im tiež nešla elektrina, takže iba do nejakých divných kelímkov zalievali kávu z kanvice. 😀 Tak sme si tam nič nedali teda. Darčeky som si ale kúpila a som s nimi spokojná! V kine sme boli na Vianočnej párty. Bola to taká komédia, ale nebolo to také, ako sme od toho očakávali. Ale každopádne sme si deň užili, aj keď sme z toho všetkého boli unavené. 🙂 Každopádne, ako vždy sa mamina musela zastaviť v Tchibe na kávu a koláčik.

Processed with VSCO with hb1 presetNo a na záver dňa bol takýto krásny západ slnka. 🙂 Jednoducho dokonalé! Myslím, že k tomu netreba ani nič iné hovoriť. 🙂 Cez víkend idem s maminou a Adamkom na akciu do Incheby. Budú tam dni Vianoc Sashe. Ideme tam mamine pomáhať, tak víkend si moc neužijem, ale nevadí. 🙂

Processed with VSCO with hb2 presetDúfam, že sa vám článok páčil. Ak áno, nezabudnite okomentovať. 🙂  A poprosím Lauru, ktorá vyhrala giveaway, aby mi napísala na email jej adresu a meno. Chcela by som totiž už odoslať tie výhry. 🙂 freshlifestylesk@gmail.com . Prajem vám krásny zvyšok dňa. Vaša Nika. 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

 

You may also like

Jeden komentár

  1. Tie ozdoby sú krásne 😻! Ja zajtra píšem písomku z matematiky a dúfam,že to bude už posledná písomka v tomto roku🙈. Veľa šťastia pri eko.😊!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code