Our Easter

image1 (40)Ahojtee! Je tu Veľká noc a veľa z vás tieto sviatky určite oslavuje. A preto som sa rozhodla, že vám opíšem ako s maminou trávime tieto dni my. 🙂 

Možno čakáte niečo úplne vzrušujúce a dobrodružné, no veľkonočné prázdniny z môjho pohľadu sú veľmi pokojné a dá sa povedať, že aj nudné. 😀 Začnem pekne od začiatku prázdnin, teda od štvrtka.

O štvrtku som vám už písala článok.  S maminou sme boli vo Fresh markete na obed.  Bolo to tam naozaj super a obe sme si to tam užili a poriadne sa najedli. No a zvyšok dňa? Bola som u Adamka a tam sme sa ako inak iba válali a nič nerobili.

Processed with VSCO with hb1 presetV piatok ráno ma mamina zobudila celkom nepríjemným spôsobom. Zobudila ma skorej, ako som pôvodne plánovala a hneď ako prvé mi povedala „chceš ísť na Devín alebo Červený kameň?“ 😀 Tak toto ma dostalo. No mamina ani po 200-tom nie  neustúpila a stále ma presviedčala, aby som išla. Tak som teda vybrala ten Devín. Boli sme tam aj s mojou tetou a jej dvoma synmi. Bolo tam nakoniec dobre, aj keď sa mi tam ráno nechcelo ísť. A bol odtiaľ krásny výhľad. Veď pozrite sami.

Processed with VSCO with hb2 presetV sobotu som bola u Adamka a potom iba doma. Mne osobne nevadí, keď som doma, pretože si užívam to nič nerobenie. A predstava, že za pár dní už zase budem musieť vstávať do školy…. Vôbec sa mi to nepáči. Aspoň mamina sa nenudila, pretože skoro celý deň zdobila dom veľkonočnými ozdobami, ktoré síce aj tak za 3 dni dá preč, ale čo.

Processed with VSCO with hb1 presetA teraz už iba píšem článok a za chvíľu pôjdem piecť makový koláč. Veľmi sa naňho s maminou tešíme. 🙂 V pondelok je šibačka, ale s maminou to neznášame, takže sa zdržujeme iba doma a aj tak ma nikto nešibe, iba moji mladší bratranci. 🙂

image2 (36)Dúfam, že sa vám článok páčil a snáď vás nikto moc nevyoblieval. 🙂 Chcela by som vás ešte raz poprosiť, ak sa vám páči môj blog, zahlasujte za mňa na blogerroka TU je odkaz. 🙂 Som vám veľmi vďačná! Stačí zadať email, na ktorý vám potom príde link, ktorý treba rozkliknúť a až potom bude váš hlas započítaný. Ďakujem! 🙂

A ak ste sa ešte nezapojili do môjho giveaway, máte posledných pár dní, pretože vo štvrtok už vyhlasujem víťazov. TU je link. 🙂 Prajem vám krásny zvyšok večera a napíšte, ako trávite Veľkú noc vy. Aké máte zvyky a podobne. Vaša Nika.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

 

 

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code