Thanks to what are my Vans fresh and ready to summer?

image6 (32) (1)Ahojte! Dnes vám predstavím tieto krásne originálne šnúrky od W.M teda od Vladky. 🙂 Ručne ich maľuje a dnes vám ukážem tieto moje.

Vladku som našla na instagrame a hneď som si všimla jej krásne maľované šnúrky a topánky. Dohodli sme a poslala mi tieto krásky. Hodia sa mi dokonale k týmto novým Vansom <3 Áno viem, že nevyzerajú ako nové, ale taká jedna babka mi na ne v Prahe stúpila, takže chápete no. Už som ich ale umyla, tak snáď budú už opäť ako nové. Ale aby som sa dostala späť k Vladke. Kedy a ako sa dostala k maľovaniu vecí? Vždy bolo jej snom maľovať a v roku 2010 prvý krát pomaľovala plátené tenisky.

Processed with VSCO with hb1 presetSom z nich naozaj nadšená a myslím si, že na leto dokonale oživia moje Vansy. Ak chcete mať pomaľované tenisky alebo šnúrky, určite ju kontaktujte TU je link na jej stránku. Budem naozaj rada, ak sa o nej dozvie čo najviac ľudí, pretože je naozaj veľmi talentovaná a robí to, čo ju baví a to je hlavné. A ja osobne som do nich zamilovaná!!!

Tak dúfam, že sa vám článok a šnúrky od Vladky páčili a ak áno, určite si nezabudnite od nej niečo objednať! 🙂 Prajem vám krásny zvyšok večera. Vaša Nika

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

 

You may also like

Jeden komentár

  1. Nádherné!❤určite si aj ja také skúsim namaľovať, keďže ma aj kreslenie baví 🙂 len či budú také krásne ako tieto 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code