Winter random post – what I love on WINTER

Zima je konečnééé tu! Ani si nepamätám, že by minulý rok takto nasnežilo pred Vianocami a preto je táto zima pre mňa výnimočná. Dokonca stále verím, že aj na Vianoce bude sneh alebo bude aspoň snežiť, čo myslíte? 🙂 V dnešnom článku sa zameriam na random fotky a poviem vám, čo milujem a neznášam na zime.

Tak začnem najprv, že čo na zime milujem. Celkovo mi príde, že som viacej zimný typ ako letný. Nemám rada, keď mi je teplo alebo keď na mňa svieti slnko. Mám radšej keď mi je zima a z tej zimy vždy prídem do teplého domu a uvarím si čaj. 🙂 Je to pre mňa ukludňujúce a leto ma doslova vyciciava. Na zime milujem sneženie, ktoré mi vždy zdvihne náladu a ešte viac sa teším, keď sa ten sneh nezačne hneď topiť, že vydrží pár dní. Neviem či to je aj tým, že som sa narodila počas sneženia, ale myslím, že áno. 🙂 Zima je pre mňa dôležitá a to preto, že príroda je vtedy naozaj krásna. Všetky tie namrznuté kvety a je vonku taký pokoj. Taktiež milujem aj jeseň a jar a leto jednoducho moc nemusím. Vždy som unavená a v zime som síce tiež unavená, ale tak príjemne. Viete čo myslím. Ľahnete si do postele v pohodlnom zimnom pyžamku a zababušíte sa do perinky. To je proste dokonalé. A fotenie zimnej krajiny? SEN!!! 🙂 A aby som nezabudla, som úplný fanatik do Vianoc.

A čo na zime neznášam? Jednoznačne člabkanicu, keď sa sneh začne topiť. Mám vždy celé mokré ponožky a pár krát ma už aj auto pekne ošpliechalo.. Takže to neznááášam zo všetkého najviac. A už na zime nemám rada iba jednú vec, a to, keď som v nejakom nákupnom centre, musím si tú ťažkú bundu nosiť v ruke.

Ďalej na zime milujem, keď už naozaj cítim, že Vianoce sú za rohom. Tento rok sa vám musím pochváliť, pretože mi akurát dnes – v stredu prišiel adventný kalendár. Ale nie iba tak hocijaký. 🙂 Dostala som ho ako predčasný darček od Yves Rocher, s ktorými mám dlhodobú spoluprácu. Ich produkty milujem a používam ich na 80% môjho tela. 😀 Takže každý deň si nájdem nejakú krásnu miniatúru ich produktov. Veľmi sa chcem za to poďakovať, pretože je to od nich naozaj krásne. Chceli by ste potom po Vianociach „haul“ z toho adventného kalendára? 🙂 Napíšte do komentáru. A niektoré veci pôjdu dokonca do giveaway, ktoré by som chcela spustiť, ale zatiaľ ešte doňho zháňam nejaké veci.

A k Vianociam jednoznačne patrí červená farba, ktorá na perách vynikne naozaj krásne. Na instagrame ste si minulý týždeň mohli všimnúť, že mi prišiel balíček od NYX plný matných rúžov, v krásnych červených odtieňoch.  Zamilovala som sa do nich a určite ich ukážem v zimných obľúbenostiach. 🙂

Na zime milujem naozaj veľa vecí a ďalšia sú chlpaté a hebké ponožky, najlepšie s vianočným motívom. 😀 Ďalším kúskom v mojom šatníku počas zimy, ktorý nesmie chýbať sú veľké svetre, do ktorých sa vždy oblečiem a mám pocit, že som zabalená v obláčiku šťastia, haha. 🙂 A aby som nezabudla, na zime ešte nemám rada, že vstávam do tmy. Pretože už aj bez toho, aby bola tma sa mi ťažko vstáva a toto tomu nepomáha 🙁

Tak dúfam, že sa vám článok páčil a napíšte do komentáru, čo máte radi a neznášate na zime. 🙂 Som zvedavá. Prajem vám krásny zvyšok večera a už iba jeden deň do víííkendu 🙂 Vaša Nika.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code