Moje ciele na rok 2018

Ahojte 🙂 Rok 2018 je tu už viac ako týždeň a myslím, že každý má nejaké svoje ciele, ktoré by chcel splniť alebo aby sa mu splnili. Nie sú to žiadne predsavzatia, ktoré si každý dá a potom ich aj tak nedodrží. Toto sú moje sny na tento rok a dnes vám ich poviem. 🙂 V minulom článku bolo veľa fotiek a v tomto nebudú skoro žiadne. Pýtala som sa vás, či by vás tento článok zaujímal a chceli ste ho, tak som si povedala, prečo nie. Nikdy som si ešte moje ciele nikam nepísala, takže toto je premiéra mojich cieľov, haha. Nie je ich nejako veľa, ale sú to veci, ktoré by ma naozaj neskutočne moc potešili. Medzi cieľmi budú samozrejme aj hovadiny, ale to k tomu myslím patrí. Každý má svoje sny, ktoré chce aby sa mu splnili a ja som na tom rovnako.

  1. Môj prvý a veľký sen, ktorý mám aj s maminou je navštíviť Amsterdam. Toľko krát sme tam už mali ísť, ale vždy sme to preložili a vyzerá to tak, že túto jeseň sa tam už naozaj pôjdeme konečne pozrieť. Na instagrame stále sledujem stránky odtiaľ a preboha tie fotky sú dokonalé. Už sa neviem dočkať keď to mesto uvidím a budem sa môcť prechádzať po farebných listoch. 🙂 To je taký cestovateľský sen na tento rok.
  2. Teraz od cestovania preskočím k môjmu blogu, presnejšie k Blogerovi roka, ktorý sa bude konať opäť tento rok a chcela by som sa umiestniť na lepšom mieste ako minulý rok. Dúfam, že mi s tým pomôžete a budete potom za mňa hlasovať. 🙂 Veľmi by ma to potešilo, pretože písanie článkov na môj blog ma naozaj baví a je to činnosť, ktorej by som sa chcela venovať čo najdlhšie to pôjde. Samozrejme neviem ako to budem stíhať počas práce, ktorá ma o nejaké dva roky necelé čaká, ale dovtedy chcem pravidelne pridávať články a pracovať na sebe.
  3. Ostanem ešte pri blogovaní, chcela by som totiž zvýšiť čitateľnosť na mojom blogu. Chcela by som, aby sa môj blog opäť trocha rozrástol o pár alebo aj viac ako pár čitateľov. Bolo by to dokonalé. Samozrejme si vážim mojich stálych čitateľov.
  4. Možno ste si všimli, že som si založila na instagrame účet s mojimi fotkami @nikola.v_photography . Fotím už cez 3 roky a milujem to. Momentálne som začala fotiť aj ľudí, čo som zistila že úplne milujem, pretože ma baví upravovať a tak. Myslím, že fotením taktiež vyjadrujem svoju osobnosť, tak isto ako písaním sem.
  5. Chcela by som taktiež dosiahnuť viac follows na mojom instagrame. Pridávať fotky na instagram ma naozaj baví, aj keď v poslednom čase moc nepridávam, čo ma mrzí, ale mám takú náladu momentálne a ešte k tomu je aj zlé svetlo na to, aby som niečo fotila. Nevyhováram sa, jednoducho mám náladu nič nerobiť. Myslím, že to spôsobila moja nechuť zo školy. 😀 Snáď sa to skoro napraví a budem znova aktívne pridávať fotky, sľubujem.
  6. Teraz sa odkloním od blogovania a fotenia a dostanem sa rovno k festivalom a koncertom. Tento rok by som naozaj chcela ísť na nejaký festival a chvalabohu za môjho frajera, ktorý to má tiež rad. 🙂 Dokonca sa pochválim, že vo februári idem na SuicideBoys čo sa naozaj hrozne teším. Konečne ich uvidím naživo a neviem sa už dočkať. Taktiež sme sa s frajerom dohodli, že budeme chodiť na výlety, čo je úplne super, pretože výlety milujem a hlavne keď môžem všetko fotiť. 😀
  7. A taký posledný cieľ je byť šťastná a nebyť v strese, ktorý mi škola bohužiaľ spôsobuje. Najradšej by som už túto školu ukončila, aby som mala od toho všetkého pokoj. Nebaví ma sa stále stresovať z písomiek a z toho, aby som mala dobré známky. Samozrejme sa mi páči, keď dostávam 1, ale ten stres okolo toho, ktorý mám je naozaj hrozný a neznášam to.

Toto sú moje ciele na tento rok, ktoré ma zatiaľ napadli, určite ich je ešte viac a sú to také blbosti typu, kúpiť si nový telefón, ale to sem ani písať nemusím. Toto sú pre mňa najdôležitejšie ciele a bola by som naozaj šťastná, keby sa mi splnili. Budem preto robiť všetko. Vy si tiež dávate nejaké ciele, ktoré by ste chceli splniť za tento rok? Alebo ani nie? Napíšte do komentáru, aby som vedela aj o vás niečo. 🙂

Dúfam, že sa vám článok páčil. Ak áno nezabudnite okomentovať a ja sa už idem učiť na písomku z ekonomiky, držte mi palce. 🙂 Prajem vám krajší večer ako budem mať ja 😀 Vaša Nika

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code