“ New In „

image1 (21)Ahooj! Toto je tuším moje oficiálne prvé „new in“ na blogu, je pravda, že toho nemám nejako prevratne veľa, ale myslím, že to nevadí až tak moc, či? 🙂

Moje nákupy spočívajú vlastne v tom, že ja ani nejdem presne na nákupy, jednoducho keď niekam ideme, vždy si niečo pozriem a aspoň jednu vec si kúpim. chcela som ešte počkať na jednu kabelku, ale tú si budem objednávať až cez víkend a potom chcem ísť na nákupy na leto, tak z toho potom bude väčšie „new in“ dúfam. Neviem ako vy, ale ja keď idem do obchodu za účelom, že som si už niečo vyhliadla na internete, nikdy to tam nakoniec nemajú a odchádzam sklamaná, že nič nemám 😀 Ale tak myslím, že mi nakupovanie nerobí už taký problém ako keď som bola malá. To som totiž neznášala chodiť s maminou do obchodov a neznášala som to aj preto, lebo som bola taká bacuľatejšia a nikdy som si nevedela napríklad vybrať rifle, pretože mi žiadne nesedeli. Našťastie stým už teraz nemám absolútny problém, rifle alebo hocijaké iné nohavice si veľmi rýchlo nájdem, aj keď aj tak nie som spokojná so svojou postavou, trochu ma uteší to, že mi je tá daná veľkosť (nebudem hovoriť 😀 ) dobrá. Tak aspoň vtedy si pripadám, že „hmm asi nie som až tak tučná“ 😀 Ale toto sú problémy každého jedného dievčaťa, či sa mýlim?

Ako som už vravela, ďalší týždeň by som si chcela ísť nakúpiť nejaké letné veci, lebo stav v mojej skrini s tielkami je naozaj hrozný, keďže som si celý rok kupovala iba tričká, ale tielka sú tiež potrebné. Len nechápem trochu dnešnú módu. Okej je veľa báb ktoré sú chudé ako špáratka, ale nie každá ma takú dokonalú postavu. A som hrozne sklamaná, že toto leto v obchodoch nemajú normálne tielka, pretože všade majú iba tie do pol pupku a na to ja odvahu nemám a nepáči sa mi to. Nie že by som bola tučná, to nie, ale jednoducho ja mám rada také klasické, jednoduché, pekné tielka, ktoré dokážu zaujmúť aj bez toho aby mi bolo vidieť brucho. Viem, že niektoré dievčatá aj s väčšiou postavou ako mám ja, si odvážia kúpiť také tielko, ale mne to príde, že také tielka sú naozaj iba pre skutočne chudé dievčatá. Jednoducho si nemám kde vybrať nejaké pekné tielko. 😀 A som z toho zúfalá. Možno som moc náročná, neviem, ale chcem niečo zaujímavé a nie niečo nudné.

Ale tým som sa vlastne dostala od témy úplne. Tieto veci,  som si kúpovala tak priebežne, nie naraz. Všetky  vám ich  teraz opíšem, že ako som s nimi spokojná a kde som ich vlastne kúpila.

Pásikavé dlhé tielko s takým pekným rozparkom vpredu som kúpila v Stradivarius, za naozaj skvelú cenu!!! Tielko je neskutočne pohodlné, naozaj je to jedno z najkrajších tielok aké som kedy videla a som neskutočne rada, že ho mám. Ďalším tričkom s názvom Los Angeles som jednoducho nemohla odolať, je veľmi krásne, jednoduché a pohodlné. Je taktiež zo Stradivarius. Farebné tielko je z Tezenisu, kupovala som si ho iba ako spodné tielko, na zimu alebo teda aj na leto, keď by som si ho dávala pod nejaké priesvitné tielko alebo podobne, mám ešte jedno telové, ale to mám momentálne na sebe, preto ho tu nevidíte. Sú skutočne pohodlné, nepichajú. A posledným kúskom, ktorý na fotke môžete vidieť sú slnečné okuliare. Mám neskutočný problém si vybrať slnečné okuliare, pretože mám veľmi malú a úzku tvár a všetky okuliare na mne vyzerajú veľmi veľké. Ale tak tieto boli docela fajn, aj keď stále v nich vyzerám ako mucha puk 😀 Tie som kúpila v Takku. Áno, takko nie je nič moc, ale tie slňáky tam boli naozaj veľmi pekné a vôbec neboli tak rozobraté ako sú v obchodoch, kde si ich skúša milión päťsto ľudí.

To by bolo k dnešnému „new in“ všetko, dúfam, že sa vám článok páčil a sľubujem, že ďalší „new in“ bude o trochu väčší, skúsim toho nazbierať viac. 🙂 Ak sa vám článok páčil nezabudnite okomentovať a určite napíšte aké máte obľúbené obchody. 🙂 Prajem vám krásny zvyšok večera, ja sa idem ešte učiť 😀

image1 (22)
image2 (17)

image2 (18)

image4 (13)

image3 (13)

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code