Family park – roundabout heaven

Processed with VSCO with hb1 presetAhojtee! Asi ste si všimli, že som vo štvrtok nepridala žiaden článok a veľmi ma to mrzí, ale bola som preč, a článok som si chcela pripraviť v pokoji doma, tak preto je až dnes. 🙂 Článok bude teda o mojej návšteve zábavného parku.

S mojim frajerom sme veľmi chceli ísť cez prázdniny do zábavného parku a aj sa nám to splnilo. Poprosila som moju maminu, aby nás tam vzala, pretože to je až v Rakúsku. Kým sme tam my dvaja boli celý šťastím bez seba, mamina s mojou babkou boli v nejakej dedinke na zmrzke. Tým, že sme došli 3 hodiny pred zatvorením, mali sme docela málo času na všetky kolotoče. Hlavnou prioritou pre nás ale bola húsenková dráha a toto veľké krídlo, ktoré môžete vidieť na úvodnej fotke. 🙂 Dopredu sa vám veľmi ospravedlňujem, že bude tak málo fotiek. Chcela som fotiť všetky kolotoče na ktorých sme boli, ale odfotila som iba dva 🙁 Pretože som vtedy na to úplne zabudla. Viete, keď sa bavíte a máte málo času, tak sa to snažíte užiť čo najviac. Tak vám tie kolotoče ostatné aspoň opíšem.

Prvým kolotočom na ktorom sme boli, boli také točiace sa balóny vo vzduchu. Na odštartovanie parku to bolo super. Trošku nám to rozfúkalo vlasy a to znamenalo, že sme pripravení. 😀 Potom sme sa pravdaže stratili, pretože sme nemohli asi 15 minút nájsť vchod na húsenkovú dráhu, ale nakoniec sme to našli. Musela som si ale trochu zaspomínať na hodiny nemčiny, aby som vedela, že ako sa povie vchod a východ, aby sme nešli náhodou zlým smerom. Keby bolo po Adamkovi, už aspoň 5 krát by sme vchádzali východom 😀 Ale jemu to môžeme odpustiť, keďže sa nemčinu neučil. Húsenková dráha bola taká stredne veľká. Bola ale veľmi rýchla a super. Adamko bol so mnou a celkovo prvý krát v zábavnom parku, takže bol vždy v úplnom úžase 😀 Po prvej jazde húsenkovou dráhou to bolo divné, pretože sme sa nemohli nadýchnuť, ale super proste!

Processed with VSCO with hb1 preset

Už si nepamätám presné poradie kolotočov, ale nevadí. Myslím, že ako na druhý kolotoč sme išli na loď. Viete, to je taká klasika aj z vinobrania, ale nikdy to neomrzí. Mám dokonca pocit, že toto išlo trochu vyššie. Pravdaže, z tejto lode som mala pocit, že vypadnem, ale našťastie som tu a zdravá. Tretím v poradí bolo také krídlo. Bolo to podľa nákresu Da Vinciho prvého lietajúceho stroja. 🙂 Boli tam vlastne sedačky a pri nich pripevnené krídla. Tí, ktorí mali odvahu sa mohli držať krídel a vo vzduchu sa mohli otáčať až tak, že boli dole hlavou, ja som sa ale moc bála a preto som sa držala iba držadiel. Viem, že som to mohla skúsiť, ale bála som sa, že vypadnem alebo čo. Adamko to skúsil a bol aj dole hlavou. Ale tiež až na druhý krát, čo sme tam išli.

Processed with VSCO with hb1 presetPo tomto kolotoči sme na seba boli hrdí, že sme to zvládli a odvážili sme sa tam ísť. A preto, sme si za odmenu išli kúpiť poháriky a načapovali sme si asi 10 príchutí ľadovej drte!! Viete, ono to tam fungovala tak, že ste si vybrali pohárik a potom ste si mohli sami načapovať ktoré príchute chcete, bolo ich tam na výber dosť. A na koniec už iba zaplatíte. Neplatíte za množstvo, iba za veľkosť poháriku. 🙂 Bolo to naozaj veľmi osviežujúce a super na taký teplý deň. Tie poháriky boli ale moc veľké a mali sme problém to celé vypiť. Nakoniec to dopadlo tak, že ja som si pohárik nechala a Adamko ho vyhodil.

Processed with VSCO with hb1 presetCelý ten park bol naozaj veľmi pekný. Trochu v takom americkom štýle. Takže sa nám tam veľmi páčilo. Bolo tam veľa miesta na sedenie v chládku, čo bolo naozaj super.

Processed with VSCO with hb1 presetPotom ako sme dopili tú ľadovú drť, sme sa išli pozrieť na jednu časť parku, kde to bolo vo forme farmy. Zviezli sme sa na takej veľkej reťazovke, kde sedadlá boli vlastne jablká a išlo to tak vysoko, že sme mali veľmi dobrý výhľad. 🙂 Potom sme išli na ďalšiu húsenkovú dráhu, ktorá bola o trochu rýchlejšia ako tá prvá a máme aj odtiaľ bláznivú fotku na pamiatku. 🙂 A ako posledný kolotoč sme išli na niečo ako lavica, bol to proste veľký hranatý stĺp, na ktorom boli krížom dané sedačky a ono to išlo tak prudko hore a dole. Neviem, že či ste to pochopili podľa môjho opisu, ale snáď aspoň čiastočne. 😀 A potom sme už iba išli na koloče, ktoré nás najviac bavili. Bola to teda tá húsenková dráha, potom to letiace kladivo, kde ste mohli ísť aj dole hlavou a nakoniec to bola loď. A týmto sme už náš deň v zábavnom parku ukončili, pretože sa park už zatváral. Potrebovali by sme trochu viac času, ale nevadí. Určite tam ešte niekedy pôjdeme.

Processed with VSCO with hb1 presetA čo bolo najlepšie? Najlepšie bolo to, že ste si kúpili lístok za 20 eur a to bolo všetko čo ste platili. Tým, že ste si kúpili toto vstupné, mali ste všetky kolotoče už zadarmo a mohli ste na ne ísť koľko krát ste chceli. 🙂 Platíte si tam pravdaže jedlo a tak, ale kolotoče sú už zadarmo. Takže tento deň bol naozaj úžasný. Aj Adamko si ho veľmi užil, pretože bol na takýchto kolotočoch prvý krát. 🙂 Ak by ste chceli ešte stihnúť navštíviť tento parku, TU máte odkaz, stačí naňho kliknúť a ste na ich stránke.

Dúfam, že sa vám článok páčil a zaujal vás. Určite mi nezabudnite okomentovať, že či ste aj vy niekedy boli v nejakom zábavnom parku a ak áno, tak v akom. A tiež napíšte, že aký je váš obľúbený kolotoč. 🙂 V pondelok už bude opäť normálne článok. Prajem vám krásny zvyšok večera. Vaša Nika. <3

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code