Back to school – School essentials

Processed with VSCO with hb1 presetAhoojte! Keďže sa začína škola, rozhodla som sa napísať článok o veciach, ktoré stále v škole používam . Pravdaže, ako každý rok, som si aj teraz bola nakúpiť nové veci. 🙂 A aby som nezabudla, návrh na tento článok ste mi aj písali do komentárov na instagrame, takže aj vďaka vám, dnes tento článok píšem.

Neviem či som jediná, ale baví ma kupovanie zošitov a podobných blbostičiek. Niektorí na to kašlú, ale ja som pravdaže vzorná študentka 😀 Musím ale priznať, že ma stredná škola celkom baví. Oproti základke to je super. Neviem, že či som niekde už písala, že kam chodím na školu, ale ak nie, tak chodím na Obchodnú akadémiu a idem teraz do druhého ročníka. Táto škola ma baví z toho dôvodu, že tam berieme aj iné veci ako na základke. A mne nerobí problém sa naučiť ekonomiku alebo podobne, pretože je mi to blízke, keďže brigádujem u mojej maminy v práci a tie veci sú vlastne všetky logické, takže na tom nie je nič ťažké. 🙂 Učím sa dobre, to musím priznať. A keďže mám na rozvrhu celkom veľa odborných predmetov, sú potrebné nejaké tie zvýrazňovače, na dôležité veci, ktoré si treba zapamätať. A keďže sa neučíme z kníh, je potrebné, aby som mala všetko prehľadne napísané.

Processed with VSCO with hb1 presetNa začiatku roka si vždy nosím nejaký zápisník, kde si zapíšem napríklad rozvrh hodín a veci, ktoré budem potrebovať na rôzne hodiny. Tento rok som si ale nekupovala nový, vybrala som si nejaký zo zásuvky a iba som naňho dala nálepky. 😀 Áno, konečne som využila niektoré z tých tisícok nálepiek.

Processed with VSCO with hb1 presetMôj peračník bol už v hroznom stave, a preto som si musela kúpiť nejaký normálny a nepopísaný. 😀 Aj keď veľmi dobre viem, že aj tak bude popísaný, ale beriem to tak, že zatiaľ je nový, tak ho budem šetriť. Každý asi pozná tie nudné hodiny, kde po všetkom možnom píšete a musíte si podopierať hlavu, aby ste nezaspali. 😀 Našťastie som našla takýto nádherný peračník, je veľmi chutný a je z obchodu, ktorý sa volá House.

Processed with VSCO with hb1 presetAko som už vravela, milujem nakupovanie vecí do školy. Na tento rok som si nakúpila úplne dokonalé zošity. Na prvý pohľad som sa do nich zamilovala. 🙂 Je ich pravdaže ešte viac, ale toto sú tie najkrajšie.

Processed with VSCO with hb1 presetNa nadpisy vždy používam fixky, aby som ten nadpis niečím odlíšila od normálneho textu. Neviem ako vy, ale ja som na takéto veci úplne zaťažená. 😀 A tieto fixky sú najlepšie, teda ja používam iba tieto.

Processed with VSCO with hb1 presetNeviem ako vás, ale mňa veľmi vytáča, keď mám rozpustené vlasy a mám ich zamotané. Preto vždy v taške musím nosiť malú kefu, s ktorou si vlasy rozčešem. Pre chalanov je to asi vtipné, ale všetky moje spolužiačky majú tiež vlastné kefy. 😀 No ale musíte uznať, že to je nepríjemné a veľmi otravné.

Processed with VSCO with hb1 presetDúfam, že začnete školský rok dobre. Môj plán je sa hneď na začiatok zo všetkého prihlásiť a ísť odpovedať, aby som mala pokoj aspoň na chvíľu. 😀 To je moja taktika. Radšej sa prihlásim hneď, ako by som sa mala báť, že dostanem 5. Máte aj vy nejaké svoje tipy na to, ako prežiť začiatok roka? Každopádne, ešte si užívajte posledné dva týždne doma, pretože potom už nebude toľko pokoja a oddychu. 😀 Určite mi napíšte do komentárov, že do ktorého ročníka teraz idete a či vás tiež baví nakupovať veci do školy. Nech nie som jediná divná. 🙂

Processed with VSCO with hb1 presetTýmto budem už článok končiť, dúfam, že sa vám páčil a nezabudnite okomentováááť. 🙂 Od pondelka do štvrtka som v Tatrách, takže vo štvrtok bohužiaľ nebude článok 🙁 Ale mohol by byť potom cez víkend, keď sa vrátim. Prajem vám krásny zvyšok dňa a držte palce, nech ma tam na túre nezožerie nejaký medveď. 😀 To by bolo trochu blbé. Vaša, zatiaľ živá Nika.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

You may also like

7 komentárov

  1. Tie fotky sú tak NÁDHERNÉ😍! Inak ja som tipovala,že si tak tretiačka alebo štvrtáčka na strednej😄. Ja chodím na gympel a idem do tretej,a musím sa priznať,že tiež sa vyžívam v nakupovaní nových vecí do školy😁🙈. Je to taká závislosť no😺.

    1. Moc ti ďakujem! Veľmi si to vážim <3 a hej hej, to nakupovanie je super 😀 cítim sa ako prváčik na základke, ale nevadí 😉

  2. Tiež idem do druhého ročníka a som ohromne rada, že som našla človeka ktorý sa tiež vyžíva v predškolských nákupoch😃Ja to zbožňujem, vždy si všetky nové veci poukladám na zem a pol hodinu sa na ne len pozerám od radosti😂 Inak tie fixky používam aj ja a velmi si ich chválim, v podstate iné ani nepoužívam😃A uži si Tatry, ja som sa odtial nedávno vrátila a hneď by som šla späť😊

  3. Papírnictví je jeden z mých nejoblíbenějších obchodů! 😀 Bohužel, když jedu nějak do zahranič, např Itálie nebo Anglie, vidím, jak může být papírnictví krásné, kolik tam je věcí a nejraději bych to všechno zkoupila! 😀 U nás samozřejmě taky většinu věcí, co potřebuji, najdu, ale tam je to pro mě vždy ráj! 😀 Stabilo barevné tužky mám velmi ráda a také je používám! 🙂 Začala jsem sledovat Tvůj insta jako Lifestylebirdie, máš ho super! 🙂
    http://www.lifestylebirdie.com

  4. Super článok, back to school články mám veľmi rada:) Tie zošity sú naozaj nádherné:) Tiež si potrebujem všetko farebne rozlišovať a na nadpisy používať fixky, ako si napísala, je to tak prehladnejšie a lepšie sa mi to potom aj učí:) Tiež mám strednú rada, aj hlavne kvôli tomu, že mám nejaký ten režim, aj keď samozrejme, prázdninové vyvalovanie má tiež svoje čaro:D

    Letná giveaway na blogu!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code