Summer 2016

Processed with VSCO with hb1 presetAhojtee! Tak a oficiálne sa nám ukončili letné prázdniny. Tak dlho sme na ne čakali a tak rýchlo ubehli. Neviem, že kedy ste vy nastupovali do školy, ale ja až dnes, teda v pondelok. Letné prázdniny mi budú chýbať, pretože som si už zvykla na to neskoré vstávanie a leňošenie cez deň doma. Mala som rada aj nedele, pretože som vedela, že v pondelok nemusím ísť do školy. 😀 Pravdaže mi chýbali aj spolužiačky, ale tak viete, domov je domov. Tak sa poďme pozrieť na moje zhrnutie tohtoročného leta. 🙂

Moje leto nebolo nijak výnimočné, pretože som väčšinu času trávila doma. Asi sa pýtate, že prečo som nechodila von. Odpoveď je pre mňa veľmi jednoduchá, pretože neznášam teplo. Proste ma to unavuje a som z toho nervózna. Pravdaže som chodila s frajerom do Bratislavy na romantické prechádzky a do kina, a taktiež sme chodili aj s maminou niekam. Mne sa toto leto páčilo a som s ním spokojná.

Na začiatku prázdnin som bola dva týždne sama doma, pretože moja mamina išla za jej sestrou do Afriky. S adamkom sme chodili do Bratislavy, do kina a tak. Za tie dva týždne som toho prežila celkom dosť. Adamko u mňa spal a aj ja uňho. Bolo to naozaj super. Bola som sa aj s babkou a dedkom pár krát najesť a poprechádzať sa po Bratislave. 🙂 Nič extra, ale mne sa páčil začiatok prázdnin.

Processed with VSCO with hb1 presetKeď sa mamina vrátila, išli sme na krátky výlet na Donovaly. Škoda len, že začalo pršať a išli sme hneď domov. Zastavili sme sa ale v múzeu SNP. O tom som článok tiež písala, ale aspoň to sem zhrniem. 🙂 Tým, že pršalo nebol síce výhľad, ale bola takáto krásna hmla.

Processed with VSCO with hb1 presetKeďže boli niektoré dni dosť teplé s Adamkom sme sa kúpali aj v bazéne. Keďže v tom bazéne ale plávalo veľa pavúkov, moc som si to neužila, pretože ja sa ich hrozne bojím. 😀 Ale bolo to aj tak super a hlavne osviežujúce.

Processed with VSCO with hb1 presetNeviem aké je vaše obľúbené jedlo na leto, ale u mňa určite vyhráva melón. Nie vždy je dobrý, ale viete podľa čoho môžete aspoň čiastočne odhaliť dobrý melón? Ak bude mať na sebe žltú škvrnu, to znamená, že mal čas dozrieť a bude sladký, a čím väčšia škvrna, tým lepšie. 🙂

Processed with VSCO with hb1 presetNajviac milujem chvíle strávené s mojou láskou. 🙂 Ak máte frajera, určite ten pocit poznáte. K tejto fotke ani netreba nič dodať, pretože to je jednoducho láska.

Processed with VSCO with hb1 presetLetné západy slnka síce nie sú tak krásne ako tie jesenné, ale aj tak niekedy stoja za fotku, nemyslíte? 🙂 Táto fotka bola odfotená pri prechádzke s Adamkom na lúke. 🙂

Processed with VSCO with hb1 presetAk ste čítali článok o Danubiane, viete, že som ju navštívila. Je to galérie moderného umenia a umelci sa tam stále menia. 🙂 Je to tam naozaj veľmi krásne a určite to stojí za návštevu. Bol to naozaj veľmi dobrý a inšpiratívny zážitok.

Processed with VSCO with hb1 presetToto leto som taktiež navštívila aj burzu starožitností na Červenom kameni. 🙂 Bola som tam opäť s maminou a Adamkom. Boli sme tam skoro ráno, takže som bola stále trochu rozospatá, ale vôbec mi to nevadilo, pretože tam bol aspoň dobrý vzduch.

Processed with VSCO with hb1 presetToto leto som si nekúpila žiaden lak na nechty, ale zato som si kúpila zmatňujúci lak. Až doma som si ale všimla, že to tam má aj trochu trblietok, má to robiť totiž saténový efekt. Je to ale matné a určite to použijem. 🙂 Je to celkom pekné. Kúpila som ho v Dm a je to značka Catrice.

Processed with VSCO with hb1 presetMohli ste si všimnúť, že som bola teraz pred týždňom s maminou vo Vysokých Tatrách. Napísala som o tom dva články, sú hneď hore ak ste ešte nečítali. 🙂 Je tam veľa fotiek a naozaj tam bolo krásne a super. Tatry sú miesto, na ktoré sa chcem stále vracať a nikdy ma neomrzia. Toto je moja najobľúbenejšia fotka z túry na Batizovské pleso.

Processed with VSCO with hb2 presetCez leto som nikdy nemala chuť na nič sýte a veľké, preto milujem keď mamina upečie v domácej pekárni čerstvý a chutný domáci chlebík. 🙂 Je to naozaj super! Chleba sa zjedol za necelý deň. 😀 A kôrku má vždy chrumkavú!!!!

Processed with VSCO with hb1 presetA teraz, na záver prázdnin sa pre mňa stala tá najkrásnejšia vec v mojom živote a chcem sa s vami o ňu podeliť. 🙂 3. septembra, čiže predvčerom som s láskou oslávila výročie. Chodíme spolu už tie najkrásnejšie 2 roky. 🙂 Veľmi sa z toho obaja tešíme. Boli sme v kine, dostala som kyticu nádherných ruží a Adamko odo mňa dostal jeho vysnívanú klávesnicu. 😀 Bolo to naozaj všetko dokonalé!

Processed with VSCO with hb1 preset

Tak dúfam, že sa vám článok páčil a že ste tiež prežili super leto ako ja. 🙂 Určite nezabudnite okomentovať a napísať vaše najlepšie zážitky z leta, som zvedavá. 🙂 Tak prajem vám krásny zvyšok už bohužiaľ školského večera. 😀 🙂 Vaša už trochu znechutená zo školy Nika. 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with q10 preset

image8 (6)

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code