Bratislavské módne dni 2017

Ahojtee! Aj tento rok som mala tú príležitosť sa zúčastniť na Bratislavských módnych dňoch a som za to naozaj veľmi vďačná mojej tete, ktorá ma zobrala so sebou a mali sme pekný večer. 🙂 Tento článok bude plný fotiek a opíšem vám ako sa mi páčil tento ročník BMD. 🙂

Som veľmi šťastná, že som mohla ísť, pretože minulý rok sa mi to neskutočne páčilo. Tento rok som ale nebola v Refinery gallery ale bola som v kostole Klarisky, kde predstavujú svoje kolekcie „nové tváre“ a vlastne je to niečo ako súťaž, kde vyhrá ten najlepší a dostane šancu sa posunúť vyššie 🙂 Je to naozaj veľmi dobrý nápad a dáva to šancu si plniť sny. Pravdaže to bolo iné, pretože tieto modely boli viac rebelské a jednoducho iné, ako u skúsených a starších návrhárov. Rada by som vám fotky roztriedila podľa návrhárov, ale bohužiaľ si nepamätám, ktoré boli ku ktorým. Tak snáď mi to odpustíte. Ale aby sa nepovedalo, pár z nich si dokážem pospájať. Tak aspoň tie ktoré viem.

Téma pre nich bola Vôňa kávy a podľa toho mali dolaďovať svoje modely. Niektorým to vyšlo krásne a niektorým zase menej, ale každý sa zdokonaľuje. Bola som z toho ale každopádne unesená a niektoré z tých vecí, by som si na sebe aj vedela predstaviť (samozrejme keby som o pár kíl ľahšia :D). Ešte pred tým, ako sme tam došli sme sa trochu poprechádzali po starom meste, ktoré je ako vždy krásne a hlavne v noci! A boli sme znova v prvej rade čo je úúúplne dokonalé podľa mňa a užila som si to maximálne. 🙂 Myslím, že už ale pôjdeme k veci.

Prvou bola Sandra Jutková, ktorej kolekcia sa mi naozaj páčila. Išla viacej do čiernej, ktorú kombinovala s bielymi prvkami. Bolo to naozaj pekné. Návrhárov inak bolo 7 a táto Sandra bola jednou asi z 3, ktoré ma zaujali. 🙂 A vlastne aj na úvodnej fotke je jej tvorba.

A myslím, že viac si už nepospájam. 😀 Takže vám už iba vymenujem, aký ďalší návrhári tam boli. Ale stálo to naozaj za to, aj keď tam to nebolo tak veľké a otvorené ako v Refinery gallery, ale nevadí. Celý čas som iba pozerala a bola šťastnááááá. Až na to, že vedľa mňa sedel jeden chlapec, ktorý vkuse niečo hovoril a nezastavil sa… Stále niečo komentoval a drgal do mňa 😀 Ale takí sú asi všade a vždy.

Návrhári boli : Dominika Kašová, Ondřej Kovařik, Boris Kráľ, Zarina Šimkovičová, Viktor Varg a Martina Vrábelová.

A víťazkou sa stala Zarina Šimkovičová, ktorej kolekcia bola naozaj najkrajšia a najjemnejšia 🙂 Takže som bola aj ja spokojná a naozaj sa mi to veľmi páčilo. Dúfam, že budem môcť ísť aj ďalší rok, pretože je to pre mňa naozaj veľký zážitok.

Po prehliadke sme sa už iba išli prejsť po Ba, pretože sme nestihli ten skorší autobus domov a nakoniec sme ho skoro nestihli, pretože sme v tej noci nevedeli nájsť tú „novú“ autobusovú stanicu, ale nakoniec sme našli a autobus sme stihli. 🙂 Bol to naozaj super deň. Už vám dám iba zvyšok fotiek a musím sa ísť zase učiť :/ Každý deň písomky a nejak nestíham. Mrzí ma naozaj, že som teraz tie články moc často nedávala, ale naozaj som nestíhala a moc ma to mrzí. Takže sa budem snažiť teraz opäť pravidelne prispievať.

Snáď sa vám článok páčil a napíšte do komentáru, ktorý z návrhov sa vám najviac páčil 🙂 Prajem vám krásny zvyšok večera, Vaša Nika.

A toto som mala jaaa. 🙂 Konečne som si kúpila moje vysnené cigaretové nohavice a dala som si aj konečne ten top z Bershky. 🙂

Ak by ste si chceli pozrieť ich stránku www.bmd.sk , kde sú zverejnené ešte aj videá a viacej fotiek, klikajte na link 🙂

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code