Random post – Kreatívny piknik

image1 (32)Ahooj! Celkom ma začali baviť tie random posty a preto som sa rozhodla, že vám sem dám ďalší, a to z kreatívneho pikniku, o ktorom vám v tomto článku poviem viac, a ako som ho prežila ja. 🙂Na kreatívny piknik chodím s maminou už asi 3 roky, neviem presne. Je to vlastne udalosť, kde sa stretávajú rôzni predajcovia, ktorí robia hand-made vecičky a tam ich majú možnosť predávať. Nájdete tam aj kvetové čelenky, ktoré tam sú naozaj nádherne! Preto sa to vlastne tak aj volá. Každý rok sa to koná za Sencom v Hrubej Borši. Áno, je to hrozný názov 😀 ale čo už. Moja mamina tam predáva materiál na výrobu hand-made veci, ale aj ona sama vyrába nádherné zápisníky, pohľadnice a podobne. Neviem čo si predstavujete vy pod slovom materiál, ale sú tam papiere na tvorenie, pečiatky rôzneho druhu, všetky farby podušiek na pečiatky, a rôzne malé krásne vecičky. Možno ste už aj boli na ňom pozrieť, neviem. Ja tam chodím mamine pomáhať s mojim frajerom. Stánok sa volá „organizátorka.sk“ , ak radi tvoríte, môžete sa pozrieť aj na jej online e-shop. www.organizatorka.sk.

Hneď ako sme tam prišli, musela som si ísť pozrieť nejaké krásne a zdravé koláčiky. Pretože každý rok tam bývajú stánky s neskutočne krásnymi dobrotami. A predovšetkým sú zdravé a niektoré aj raw. 🙂 Tento rok si ale naozaj dali záležať, pretože boli vážne prekrásne a nevedela som sa rozhodnúť, že ktorý. 🙂 Zvolila som preto dva. A to brownies s ovocím a arašídovým maslom a druhý bol mini cheesecake s čokoládou.

image3 (20)

image4 (20)

Možno sa vám bude zdať, že v tomto článku sú predovšetkým fotky jedla, áno bude to tak. Jedlo vždy u mňa prevažuje 😀 Okrem toho, že tam bolo super jedlo, bol v tom jeden zádrhel. Bolo tam neskutočné teplo. My sme mali stoly práve na úplnom slnku, takže od desiatej rána až do šiestej večer na nás pražilo slnko. Najviac teda okolo obeda. Opaľovacím krémom som sa natierala asi 4 krát a aj frajer a obaja sme aj tak skončili spálení, ja hlavne na tvári a kľúčnych kostiach, pravdaže podľa tielka a frajer to isté, len on nie na tvári. Ale ako minulý rok, nás navštívila mačka, ktorá tam býva, pretože tá akcia sa každoročne koná na farme. Vždy je veľmi prítulná a hravá. Tento rok ju ale to slnko tiež zmohlo, a hľadala miesto v tieni a dokonca sa nám snažila vopchať cez miniatúrny otvor do krabice 😀 Nakoniec ale skončila na mojej topánke na malú chvíľu. 🙂

image5 (13)

Keď nastal čas obeda, zvažovali sme, že čo si dáme. Na mäso som chuť nemala, takže cigánsku som hneď vyradila. A aby som nezabudla, včera tam s nami  nebola moja mamina, ale jej sestra, pretože niečo mala. 🙂 Frajer(Adamko) si kúpil pleskavicu, to je vlastne hovädzie mäso v žemli, niečo ako hambáč. Ja som si vybrala srílanské rizoto s kuracím mäsom, zeleninou a ich typickým korením. Bolo to dokonalé!!! Trošku to štípalo, ale inak naozaj božská voľba 🙂 A tete sme zobrali párance, to je niečo ako slíže s orechmi alebo makom. 🙂 Nič lepšie nemohlo byť.

image6 (3)

Keďže bolo veľké teplo, chceli sme nájsť niečo osviežujúce na pitie, bola tam taká domáca limonáda, tak sme si povedali, že to skúsime. Bolo to fajn, ale moc som nepochopila, že prečo nám do toho dávala nejaké hnusné korenie. No nevadí, keď som si tú slamku dala vyššie, necítila som ho. Nebolo to zlé, len to korenie som tam nepochopila.

image7 (1)

Bolo tam naozaj obrovské teplo, ale boli sme aj trochu sklamaní, pretože sme čakali, že najviac ľudí príde okolo tej štvrtej poobede, pretože vtedy už nie je také teplo. A bolo to úplne naopak. Od desiatej rána do tretej poobede, čo bolo úplne najväčšie slnko tam bolo najviac ľudí, ale potom keď už slnko bolo slabšie, nikto tam skoro nebol a to myslím vážne. Takže sme boli dosť sklamaní. Čo sa dá ale robiť. 🙂 Príjemne sme sa spálili 😀 Trochu opálili ale skôr spálili a dúfajme, že nabudúce to bude lepšie. Ďalší sa bude konať na jeseň, myslím že v septembri. To vám potom dám dátum a ak budete chcieť prísť, budeme len radi a spoznáme sa aj naživo, nie len cez blog 🙂

Tak dúfam, že sa vám tento random post páčil ak ste tam náhodou boli aj vy, napíšte mi do komentu 🙂 Kľudne napíšte aj ak sa vám článok páčil a chceli by ste takýchto článkov viac 🙂 Prajem vám krásny zvyšok pondelkového večera! 🙂

image1 (33)

image2 (27)

image3 (21)

image2 (26)

You may also like

4 komentáre

    1. Ja viem 🙂 ale mätu v takej podobe som ešte nikdy nemala, preto mi to nechutilo moc 🙂 viem aká ta limonáda bola. Bola dobrá..

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code