Random photos – Spring is coming

Processed with VSCO with hb1 presetAhojtee! Je nedeľa a ja som rozmýšľala nad tým, že o čom by som napísala článok, no keďže v pondelok píšem veľkú písomku z ekonomiky a musím sa veľa učiť, zvolila som tento jednoduchší článok. A aj tak mám celkom veľa fotiek, ktoré by som asi normálne do žiadneho článku nepoužila, ale bola by to škoda, keby iba tak boli zabudnuté. 🙂

Asi pred dvoma týždňami sme si s Adamkom objednali hamburger z jednej pizzérie tu v Pezinku. Trochu sme sa báli, že to bude zase nejaký mrazený polotovar, v ktorom bude jeden plátok šalátu a nič viac. No našťastie to bol domáci hamburger a bol úplne dokonalý!! Ja som mala kurací a Adamko hovädzí. Mäso bolo čerstvo pripravené, keď som ho jedla až z neho všetko vypadávalo, ako bol plný. Bol proste výborný! A ešte k tomu bol aj obrý a bolo k nemu veľa hranoliek, takže ak bývate v Pezinku alebo Senci, určite si ho objednajte z pizza Bucki. 🙂 Vážne skvelé boli. Až mám pri písaní naňho chuť. 😀 Žeby som opäť zhrešila?

Processed with VSCO with hb1 presetMinulé Vianoce som od maminy dostala tieto Vansy. Hrozne sa mi páčia, no tak neskutočne tlačia. 🙁 Už rok sa ich snažím rozchodiť, ale vždy to vzdám lebo to hrozne bolí. No tento krát som sa rozhodla, že im dám šancu a budem si jednoducho dávať leukoplasty a rozchodím ich, lebo ich je škoda, aby iba tak boli odložené v botníku. Sú na to moc pekné.

Processed with VSCO with hb1 presetTúto sobotu sme sa s Adamkom a Monami boli opäť prejsť na vodopády. 😀 No nie sú to nejako extrémne veľké vodopády, ale sú. A je tam naozaj pekne, bolo aj príjemne, takže to bola ďalšia krásna prechádzka.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 presetNo a ešte nejaké fotky z dneška. 🙂 Svieti slniečko a to pre moju Monami znamená iba jediné. Ľahnúť si na koberček pred dvere a vyhrievať sa na slniečku. Je pri tom veľmi chutná, ako tam tak ležká. Keď som sa jej dotkla, bola úplne teplúčka. 😀 Robí to aj váš psík?

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 presetTak na dnes to bol kratší článok, no aj tak dúfam, že sa vám páčil. Napíšte do komentáru, či sa váš psík tiež tak vyhrieva na slniečku. Držte palce na písomku (aj keď už bude za mnou). Krásny zvyšok večera a maturantom držím palce!!!!!! Vaša Nika.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code