Simple things are always the most beatiful

image1 (5)Ahojtee! V dnešnom článku vám predstavím krásne šperky od e-shopu eMKa Prague. 🙂 

Tento eshop som prvý krát videla na instagrame a okamžite som sa do tých náramkov zamilovala. Má aj prstene alebo náhrdelníky, takže si určite máte z čoho vyberať.  🙂 Sú krásne, jednoduché a ku každému náramku je napísané niečo, čo ho vystihuje a ak je na náramku nejaký kamienok, je k nemu napísané, že čo podporuje a na čo má dobré vplyvy. 🙂 Najprv som si vôbec nevedela vybrať, pretože ich tam bolo neskutočne veľa krásnych, no tento ma zaujal najviac. Je na ňom červený koral a hematit. Prišiel mi krásny v tom, ako je vlastne jednoduchý a jemný.

Červený koral, ktorý je na ňom posilňuje zmysel pre krásu a chráni svojho majiteľa pred zlými vplyvmi okolia a dáva šťastie a lásku. 🙂 Veľmi ma to zaujalo, hlavne to, že chráni pred zlými vplyvmi okolia, pretože práve to potrebujem, keďže som ten najviac vystresovaný človek. A hematit (to je ten ten tmavší) ukludňuje a dáva telo do rovnováhy, zlepšuje sústredenie a pamäť, a to najhlavnejšie pre mňa je to, že by mal zvyšovať sebavedomie. 🙂 A ešte tam je aj to, že zbavuje telo baktérií. Takže tento náramok je pre mňa ako stvorený.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 presetNa ruke mi sedí ako uliaty a veľkosť sa dá nadstaviť, čo je super. Takže ak máte radi takéto krásne jednoduché doplnky, bežte sa pozrieť na jej stránku TU a na instagrame má krásne fotky @emkaprague. Ja som veľmi spokojná, dokonca som bola prekvapená, aký krásny je naživo 🙂 Takže vás môžem uistiť, že na živo vyzerajú ešte lepšie ako na fotkách. Ešte raz by som sa chcela poďakovať e-shopu eMKa Prague, za tento krásny náramok!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 presetAk sa vám článok páčil, nezabudnite okomentovať, či tiež milujete takéto doplnky a nezabudnite navštíviť www.emkaprague.cz . 🙂 Prajem vám krásny zvyšok večera, Vaša Nika. 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

You may also like

Jeden komentár

  1. Ten náramok je nádherný 😳 nikde som podobný nevidela a veľmi ma zaujal lebo je taký originálny a pritom jednoduchý 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code