Biela noc 2017

Ahojte 🙂 Po asi 3 rokoch toho, ako veľmi som sa chcela ísť pozrieť na Bielu noc som sa tam konečne dostalaaa, ale moje pocity sú zmiešané 😀 Dnes vám preto poviem môj názor a 3 úžasné príhody. Ja si úprimne myslím, že som magnet na príbehy a smiešne veci.

Hrozne dlho som tam chcela ísť, ale nikdy som tak nejak nešla… Buď som zabudla, že to je alebo som jednoducho nemala čas tam ísť, ale tento rok som si ten čas konečne našla. Som síce od piatka chorá, ale bolo mi to jedno, pretože som bola presvedčená, že to bude úplne bombové a že z toho odpadnem 😀 Moje pocity ale boli v skutočnosti dosť rozdielne. Tak vám teraz všetko opíšem.

Mala som vyhliadnutých asi 5 miest, nechcela som toho vyberať veľa, pretože som bola chorá a nechcela som chodiť dlho po vonku v noci. Hrozne som sa tešila na Ufo, z ktorého mali ísť nejaké svetlá a tak, ale bohužiaľ tam nejak nič nebolo, to bolo pre mňa osobne veľké sklamanie, pretože na to som sa najviac tešila.. Samozrejme bolo všade príšerne veľa ľudí, ktorí absolútne nedávali pozor a vrážali do seba ako nejaké ovce.. Prepáčte, že som taká negatívna, ale keď som chorá som strašne nervózna a všímam si všetko zlé. 😀 Tak sme sa teda najprv išli pozrieť k Urban House, kde malo byť ani neviem čo už, ale bolo to vnútri a stála sa tam nehorázna rada, tak sme sa otočili a išli sme k Medickej záhrade, kde mal byť mesiac. A týmto sa dostávam hneď k 3 historkám. 2 z toho ma totálne naštvali a znechutili a 3. je v poriadku. Takže ideme teda do Medickej a samozrejme sa tam tlačí 10000 ľudí. A nejaký chlapec, ktorého asi neučili, že kopať do topánok sa nemá, ma stále obkopával. Potom nejaká „matka roku“ ma normálne s jej rukou odstrkovala na stranu, aby sa jej malé deti dostali dovnútra prvé. Akože prepáčte, ale od kedy sú ľudia takýto? Teraz to možno vyznie drzo, ale normálne by som jej jednu pleskla. Neznášam takéto chovanie ľudí. Najviac ma toto dokáže naštvať fakt ako. Ale konečne sme sa teda už dostali k mesiacu. Bol ale naozaj krásny a ešte krajšie bolo, že akurát nad ním svietil aj skutočný mesiac, ktorý bol iba jeden deň po splne. 🙂 Tak som si ho odfotila a išli sme zase k východu. A ako si ideme, tak také dievčatko, mohlo mať asi 2-3 roky ma chcelo chytiť za ruku a usmialo sa na mňa. Tak aspoň to bolo pozitívne. 😀 Pretože henta matka roku ma naozaj hrozne naštvala. 😀 No a o tlačenici von z Medickej ani nehovorím. Ja viem, že by som nemala byť tak negatívna, ale bolo mi zle a proste tí ľudia sa chovajú úplne hrozne…

Z Medickej sme sa vybrali pešo k rozhlasu, ktorý krásne svietil myslím že na 3 farby, ktoré sa postupne menili. Ja som stihla ale iba zelenú a trochu z modrej. 🙁 Ale aj tak to bolo naozaj veľmi pekné.

No a odtiaľto sme sa vybrali na námestie slobody, kde boli také svetlá vo fontáne. Bola to ako keby show aj s hudbou a bolo to naozaj zaujímavé. Tak aj to sa mi veľmi páčilo. A toto bola naša posledná zastávka na Bielej noci, pretože ako som už hovorila, nebolo mi dobre a bola som už moc dlho vonku, tak sme išli k autu. 🙂

Na parkovisku sa mi stala ešte jedna taká vtipná vec, a to, že mamina išla zaplatiť a ja som chcela ísť zatiaľ do auta, ale problém bol v tom, že som to auto nevedela nájsť 😀 Proste som zabudla, kde parkujeme, tak potom keď som už videla, kam ide mamina a bola na druhom konci parkoviska, som išla za ňou 😀 No a nakoniec som tam ani nemala ísť, pretože mi je teraz ešte horšie ako bolo 🙁 A nebola som z toho ani tak moc nadšená, pretože som očakávala niečo viac. :/ No a to je teda Biela noc z môjho pohľadu. Možno sa vám to páčilo viac. Možno keby som zdravá, tak si to užijem viacej, naozaj neviem.

Tak dúfam, že sa vám článok páčil a prepáčte, že je dnes kratší, ale nejak dnes nemám ani náladu na písanie a vlastne vôbec na nič.. Napíšte mi do komentáru aká bola Biela noc podľa vás a či sa vám páčila viac ako mne a prečo 🙂 Prajem vám krásny zvyšok večera, Vaša Nika.

 

 

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code