Mačacia hra s Bourjois?

Ahojte 🙂 Dnešný článok je na mňa dosť netradičný, keďže sa nemaľujem. No prišiel mi balíček noviniek od Bourjois a ja som sa rozhodla, že tieto novinky na sebe odskúšam a poviem vám, či sa mi páčili a ako sa mi s nimi pracovalo. Musím podotknúť, že som sa maľovala cca po 6 rokoch, takže si viete predstaviť, že to bolo pre mňa nesmierne ťažké. Ako som už v úvode hovorila, nemaľovala som sa asi 6 rokov. Aj tak sa tomu maľovanie moc nedá hovoriť, pretože som si vždy robila iba linky a mihalnice. 🙂 Make-up som nikdy neriešila. No ale jednoducho som si povedala, že sa budem skúšať maľovať s každým kúskom, ktorý mi Bourjois pošlú. Bude to taká moja osobná výzva a teda vždy budete výsledok vidieť tu a aj na instagrame. 🙂 Veľmi sa na to teším a v dnešnom článku vám predstavím ich dva nové produkty z kolekcie EyeCatching alebo mačacia hra. 🙂

Prišiel mi balíček so špirálou a fixkou na linku. A aby som nezabudla, v balíčku bola zabalená v ružovom papieri aj táto krásna mačacia čelenka s uškami, ktorú vidíte na fotke. Nosím ju úplne každý deň a práve s ňou aj píšem článok, aby som sa vedela dostať na vlnu mačky a napísať tento článok čo najlepšie. 🙂 Tieto dva produkty vyzerali naozaj úžasne a po bokoch špirály je dokonca vyrytá mačka, ale to sa mi nepodarilo dobre odfotiť.

No a ako sa mi s tými produktami líčilo? Musím priznať, že naozaj veľmi príjemne, prihliadajúc k faktu, že som sa veľmi dlho nemaľovala a nerobila si linku. Začala som teda linkou, ktorú som sa veľmi snažila urobiť na oboch očiach rovnakú. Linka je naozaj skvelá, veľmi dobre sa mi s ňou robili linky a musím vám povedať, že ani raz som nemusela nič opravovať. Iba také tie „nerovné“ línie, ktoré vznikli kvôli mojej trasúcej sa ruke. 😀 Takže linka má u mňa 8/10. 8 preto, že tam má ako keby dva typy hrotov. Jeden je ostrý a z druhej strany je plochý. Bolo to trochu zložitejšie, ale po chvíli som sa do toho dostala a už to išlo. 🙂 Bola silno čierna a veľmi dobre sa mi s ňou robilo. Veď musíte uznať, že po 6 rokoch sa mi táto linka naozaj podarila 🙂

Po linke nasledovala špirála, ktorá je obrovská, ale výborne sa mi s ňou robilo. Neznášam špirály, ktoré mi zlepia riasy a táto je dokonalá, pretože mi riasy krásne rozčesala, dala im objem a farbu. Nič nebolo zlepené, čo má u mňa obrie plus. 🙂 Takže špirála má 10/10. Objem mi dala naozaj obrý, aj napriek tomu, že mám dlhé mihalnice, či už na hornom alebo spodnom viečku.

Pre mňa – neskúsenú, mi príde môj výkon celkom dobrý, ale vy do komentáru napíšte, akým číslom od 1 po 10 by ste ohodnotili moju prácu. Berte prosím do úvahy, že som sa nemaľovala cca 6 rokov a mal to byť mačací efekt očí, haha 🙂 10 je najlepšie a 1 najhoršie. Tak som zvedavá.

Ak sa vám článok páčil, nezabudnite okomentovať a ohodnotiť moje dielo 🙂 Prajem vám krásny zvyšok večera. Nika

 

You may also like

Jeden komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code