Get ready with me – School morning / foodie

Processed with VSCO with hb1 presetAhojtee! Dlho som sa rozhodovala, že o čom napíšem článok a nakoniec som sa rozhodla, že vám ukážem moje klasické školské ráno. V tomto článku zatiaľ bude zahrnuté iba jedlo a chcela by som urobiť pokračovanie, kde už bude zahrnuté aj oblečenie a možno aj farbenie obočia. 🙂

Moje klasické školské ráno býva veľmi ťažké, hlavne teraz na jeseň, keď ráno býva tma. Škola mi začína o 7:45 a preto musím vstávať o pol siedmej, aby som si stihla umyť vlasy. Potom ako si umyjem vlasy, sadnem si na sedačku a chvíľu počkám kým sa mi v uteráku trochu presušia. Po ofénovaní vlasov sa idem obliecť a urobiť si obočie. Tieto časti nebudem nejako presne opisovať, pretože to chcem rozobrať v pokračovaní tohto článku. Keď  už som celá pripravená, idem si do chladničky pre jogurt. Teraz som si veľmi obľúbila iba čisto biely jogurt s vločkami. Je to naozaj veľmi dobré! (Takúto jogurtovú misku si ale nerobím vždy, dnes som si ju urobila iba preto, lebo som išla do školy až na 4. hodinu, takže som mala veľa času :D)

Processed with VSCO with hb1 presetNa ráno sa odporúča vypiť buď pohár vody alebo vodu s citrónom. Ja mám rada aj aj, dnes som sa ale rozhodla pre vodu s citrónom. Je to podľa mňa veľmi osviežujúce a zobudí vás to. Ja osobne si to nesladím cukrom, ale niekomu je to moc kyslé. Poznáte tie rána, keď ani nevnímate a napoly spíte? Skúste si dať viac vody alebo tak a uvidíte, že budete viacej prebratí.

Processed with VSCO with hb1 presetNo a potom ako sa ráno napapám a napijem vody, idem rovno do školy. Dnes to bolo super, pretože som išla do školy až na 4. hodinu, kvôli tomu, že nám odstavili vodu. Aj tak nechápem, prečo sme už nemohli ostať celý deň doma, ale nevadí. Mala som dosť času na super raňajky. Mala som aj čerstvé ovocie, takže to bolo naozaj super. A voda s citrónom bola tiež super. 🙂 Takže ak vstávate skoro alebo máte čas na takéto super raňajky, určite to skúste. Toto bolo také kratšie čítanie. Chcela som dať všetko, akože aj oblečenie a tak, ale dnes ráno bola tak neskutočná tma a bolo zamračené, takže som ledva odfotila toto a bola som šťastná, že to nie je nejako moc tmavé. Preto to rozdelím a zvyšok „get ready with me“ , taktiež school morning, bude v ďalšom článku. 🙂

Processed with VSCO with hb1 presetA takto to vyzeralo pri mojom fotení. 😀 Všade zvyšky alebo kelímok z jogurtu. Aj moja Monami si pochutnala na jogurte, pretože veľmi rada oblizuje prázdny kelímok. Všetko som si dala na tácku a doniesla som si to k dverám, kde je najväčšie svetlo.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 presetTak ak sa vám článok páčil nezabudnite okomentovať a napíšte do komentáru čo najradšej raňajkujete a ako znášate ranné vstávanie. 🙂 Prajem vám krásny zvyšok večera, Vaša Nika.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

 

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code