Ako som sa dostala k mojim Tous vecičkám?

Dnes to bude bez môjho klasického Ahoooj 🙂 Určite ste si už na mojom instagrame alebo facebooku mohli všimnúť, že mám 3 nové veci od krásnej značky Tous. A ako som sa k ním teda dostala? Dnes vám to všetko poviem a trochu sa aj pochválim. 🙂

Ešte počas prebiehajúcej súťaže Bloger roka mi prišiel email, kde bolo napísané, že sa môžem ako blogerka zúčastniť výzvy Tous. Mala som teda o nich napísať čo najzaujímavejší článok a poslať im ho. Mohli sme sa umiestniť na 2 miestach. Prvé bola zmluva a nastajlovanie ich kolekcie v hodnote 300 € a druhé miesto bolo nastajlovanie v hodnote 300 €. Snažila som sa ten článok čo najkrajšie napísať. Celá ich história ma veľmi zaujala, takže to nebol pre mňa žiadny problém. Poslala som im ho s malou nádejou. Vedela som, že sa neumiestnim, ale preto som to nerobila. Bavilo ma o nich písať. No a asi pred dvoma týždňami som si ležala na posteli počúvajúc nové pesničky, bola som unavená a znudená. Zrazu mi prišiel email od nich, tak som ho otvorila a začala čítať. Ani sa mi nechcelo pozrieť na tie dve mená, ktoré to vyhrali, pretože som vedela, že tam nebudem. Ale začala som to teda s malou dušičkou čítať. Prvé miesto som nebola ja a druhé som už iba tak rýchlo preletela pohľadom. No zrazu som sa na to 2. miesto vrátila a prečítala som „daywithnika – Nikola Valešová“ . V tom momente som vyletela z postele a bežala za maminou a kričala som, že som na 2. miesteeee! Som citlivka, takže som začala automaticky plakať a mamine som to dala ešte raz prečítať, či som tam naozaj napísaná ja. 😀 Tak prosím pekne, ja som sa umiestnila na 2. mieste z dvoch. 😀 Vôbec to neviem pochopiť a stále tomu nejako nerozumiem. Tak som sa teda dohodla s manažérom Tous na Slovensku čo je, že si teda prídem pre tú výhru. TU je ten článok, s ktorým som sa umiestnila na 2. mieste. 🙂

Bola som z toho veľmi nervózna. No a keď som tam došla, tak som si vlastne s jednou pani vyberala nejaké veci v tej hodnote, ktorú som vyhrala. Bolo vidno, že čakala sebavedomú blogerku, ale to ja zatiaľ nie som, takže som si vybrala aj veci podľa toho, ako som to cítila. 🙂 Vybrala som si teda dokonalú kabelku v hodnote, z ktorej mojej mamine až prišlo zle. 😀 Potom mám ten najdokonalejší a najjemnejší náramok a taktiež krásne jemné náušnice. 🙂 Všetky tieto veci stále na sebe nosím a vystavujem ich svetu na obdiv. 🙂 Manažér bol veľmi milý a usmievavý človek s ktorým sa super bavilo. Aj keď som bola vystresovaná ako veverička. 😀 Všetko som si tam pofotila a odišla s pocitom zmätenosti. Stále až do teraz tomu neviem uveriť. Toto je zatiaľ môj najväčší úspech na ktorý nikdy nezabudnem.

Chcem sa im týmto z celého srdca poďakovať za takúto krásnu šancu a vlastne za všetko! Veľmi si to vážim a nikdy na to nezabudnem. V tous predajni v Eurovei sú neskutočne milé slečny, ktoré vám so všetkým milo poradia. A ak od nich ešte nič nemáte, určite to musíte napraviť a garantujem vám, že sa do ich značky zamilujete. Nie len kvôli ich krásnym šperkom a doplnkom, ale aj kvôli ich histórii a všetkému okolo značke Tous. Napísala by som toho ešte veľmi veľa, ale to by bolo na dlho, tak som vám to takto zhrnula. A na čo som vďaka nim prišla? Že sny sa naozaj plnia. Len si treba za nimi ísť a stále sa treba zdokonalovať v tom, čo robíme. Patrí im moje obrovské ĎAKUJEM. 🙂 Link na nich je TU tak si popozerajte ich krásne doplnky.

Tak to by bolo na dnešok všetko a vo štvrtok bude článok, kde aj moje nové Tous veci uvidíte. Máte sa na čo tešiť. 🙂 Prajem vám krásny zvyšok večera a moc ešte raz ďakujem! Vaša Nika.

 

You may also like

3 komentáre

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code