VYHODNOTENIE VIANOČNÉHO GIVEAWAY

Ahojte! Po 3 týždňoch dnes konečne vyhlásim 2 víťazov vianočného giveaway. Viem, že viacerí preskočíte všetky reči okolo a pozriete sa hneď na víťazov. 🙂 Držím palce a snáď sa tam nájdeš.

Ešte pred tým ako napíšem, ktorí dvaja vyhrali, vám chcem zapriať všetko dobré v novom roku, nech sa vám splní všetko čo chcete a ak máte nejaké novoročné predsavzatia, nech ich pekne dodržiavate. 🙂 Snáď ste Silvester oslávili tiež tak pekne ako ja. 🙂 Ale o Silvestri sa zmienim v random článku. A teraz už môžme ísť k vyhláseniu.

  1. miesto vyhráva Sarah a pošlem ti akvarelový blok, v ktorom sa nachádzajú aj biele, hnedé a čierne papiere. Trblietky na tvár a telo od NYX a taktiež aj lepidlo na ne od NYX a nádherný peračník od Stradivarius.
  2. miesto vyhráva Alžbetka a pošlem ti malú peňaženku, červenú farbu na tvár alebo telo od NYX, washi pásku a scrub na telo od Bodyboom.

Dúfam, že vás to potešilo a prosím baby, ktoré ste vyhrali mi pošlite na e-mail freshlifestylesk@gmail.com vaše údaje (celé meno a adresu). Vy ostatní nebudte smutní, pripravujem pre vás už ďalšie giveaway, ktoré bude ale pre zmenu na mojom instagrame. Spustím ho snáď onedlho. 🙂

Prajem vám ešte krásne prežitie sviatkov a posledný týždeň prázdnin. Vaša Nika.

 

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code