Random post – február

Ahojte! Po viac ako týždni sa vám opäť ozývam a to v podobe random postu. Tak poďme na tooo. 🙂

Musím vám povedať, že som veľmi ale veľmi lenivá posledný mesiac. Neviem prečo to tak je. Mám ale teóriu, a to, že nemám náladu kvôli škole. Stále sa mám dačo učiť na samé písomky a jednoducho potom už chcem iba pokoj a byť s Lukášom. Písanie článkov ma neskutočne baví a teraz sa teším, že som si našla čas, ale cez školu na to nejak nemám náladu. Veľmi ma to samozrejme mrzí a chcem to napraviť, tak sa budem snažiť minimálne raz do týždňa pridávať článok. Neviem sa dočkať prázdnin, pretože to si napíšem viacej článkov naraz, aby som potom cez školu nemusela byť na seba nahnevaná, že nestíham alebo nemám náladu. Takže to by bolo k blogu, aby ste vedeli, že prečo som nepísala a prečo možno nebudú články tak často ako pred tým. 🙁

Ešte keď som pri mojom blogu spomeniem, že na mojom instagrame @daywithnika práve prebieha do piatka súťaž o produkty od Yves Rocher, tak ak si sa ešte nezapojila, máš stále čas 🙂 Pravidlá sú jednoduché a výhry podľa mňa stoja za to. A teraz už k random postu.

Pred týždňom som nadviazala spoluprácu so stránkou www.prirodnebieleniezubov.sk a poslali mi hneď aj na vyskúšanie prášok z aktívneho čierneho uhlia Carbon Coco a bambusovú kefku. Myslím, že to Carbon Coco asi všetci poznáte. Ja osobne som to chcela vyskúšať asi viac ako 3 roky, ale nikdy som nevedela, že sa to dá objednať už aj zo Slovenska, takže to momentálne testujem a ďalší týždeň vám na to poviem môj názor a či to zaberá. 🙂 Veľmi sa z toho teším, pretože je mojim snom mať biele zuby, ktoré bohužiaľ nemám, takže sa snažím hľadať riešenia v takýchto prírodných produktoch, ktoré sú na to určené.

Od môjho Lukáška som dostala v sobotu nádhernú ružu a iba tak. :O Nebol na to žiadny dôvod a to je to najkrajšie. Som úprimne šťastná, ale o tom možno neskôr 🙂 Oslavujete Valentína? Ja áno, ale nerobím z toho nič obrovské. S Lukáškom sme sa chceli ísť najesť do jednej reštiky, v ktorej robia tú najlepšiu pizzu. Tak sme išli o 5 z domu, že snáď si sadneme, keď ideme skorej. Prišli sme tam a na každom jednom stole bol nápis „rezervácia“. Skoro ma porazilo, pretože sme tam moc chceli ísť. Tak sme sa teda otočili a išli sme sa romanticky najesť do Mcdonald´s 😀 Dostala som nádhernú kyticu, plyšaká Miniona a ešte mi aj išiel do Ladonuterie kúpiť 2 donuty. :O Dokonalýýýýý. Inak v Ladonuterii máme najobľúbenejší karamelový/lotusový donut. Je veľmi dobrý a ani nie je tak sladký. Takže ten odporúčam. 🙂 A ten druhý je toffife s nutellou a ten bol poriadne sladký, ale tiež celkom dobrý.

Tento týždeň mi od Yves Rocher prišiel aj balíček s novými sprchovými gélmi, 2 matnými rúžmi a jedným matným leskom na pery. 2 z týchto produktov sú v tej súťaži na mojom instagrame. 🙂 Balenie bolo krásne ako vždy a sprcháče krásne voňajú.

Dnešný článok je trochu kratší, ale sľubujem, že ďalšie články budú viac zmysluplné a budú o niečom, čo vás bude zaujímať. 🙂 Na instagrame budem dávať ankety, tak hlasujte aby som vedela. Prajem vám krásny zvyšok večera a dúfam, že sa vám článok páčil. A okomentujte ako ste vy prežili Valentína alebo či ho vôbec oslavujete.

 

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code