Fruit world

image1 (10)Ahoooj! Ak ma máte na instagrame alebo na snapchate, určite ste si už mohli všimnúť, že milujem ovocie a docela často aj pridávam fotky, ktoré sa týkajú ovocia. A preto som sa rozhodla, že mu venujem tento článok. 🙂

Podľa mňa sa ani nemusím pýtať, že či ho milujete tiež, pretože si myslím, že ovocie nejde nemilovať. Jednoducho, ovocie je niečo, čo by som dokázala jesť stále. Vlastne by som ani nepotrebovala jesť niečo iné, toto by mi úplne stačilo 🙂

Ani vlastne neviem, že kedy začala moja závislosť na ovocí. Ale viem, že keď som bola menšia, neznášala som ho, teda okrem jahôd alebo malín, ale nič iné mi nechutilo, ale to som mala asi obdobie, že všetko zdravé som odmietala jesť. Predpokladám, že takéto obdobie mal každý vo svojom živote aspoň chvíľu. U mňa sa to teda ale našťastie zmenilo.

Ako určite všetci už viete, ovocie rastie v lete. Ja síce leto neznášam, lebo je mi teplo a po 5 minútach chodenia som červená ako paradajka, ale kvôli ovociu to stojí za to. Doma na záhrade máme toho ovocia teda požehnane. Hlavne teda jahôd, malín, černíc, samozrejme aj broskyne alebo marhule, čerešne a určite by sa ešte niečo našlo, ale nebudem to tu asi všetko menovať, jednoducho tam toho máme veľa. Takže sa pre mňa naša záhrada stáva v lete doslovne rajom.

V zime, alebo teda v období keď už žiadne ovocie nerastie, to mám ale hrozne ťažké. V obchodoch si ho síce kupujem vždy keď ho majú, ale s domácim sa to nedá ani zrovnávať. Ale tak aspoň niečo.

Neviem síce, že ako to máte vy, ale je vždy pred tým ako si dám ovocie, si ho musím dať vychladiť do chladničky, pretože vtedy je podľa mňa najlepšie. A nikdy si ovocie nedávam iba tak, že napríklad iba sedím na gauči a dám si ovocie. Nie, tak takto by to teda nešlo! Ovocie vždy beriem tak veľkolepo, áno znie to smiešne, ale vždy si ho dám k nejakému super filmu alebo tak. Jednoducho si ho chcem čo najviac užiť.

Taktiež som napríklad nikdy nemala rada torty s ovocím, uznávam, že niektoré stále nemám rada, ale čo sa týka jahodových alebo malinových, ríbezľových alebo podobne, tak tie mám už rada. Nikdy som ale nemala rada zavárané ovocie. Príde mi to ako také slizké, a podľa mňa to úplne ničí pôvodnú chuť daného ovocia. Veľmi rada ale ovocie používam na zdobenie rôznych dobrôt, ako torty alebo hocičo, načo sa mi to hodí.

Moja mamina mi v lete len tak  na meniny spravila dokonalú, ale za to veľmi jednoduchú tortu, ktorá spočívala v tom, že na jej vrchu bolo kopec ovocia. Po takej torte som vždy túžila a keď som ju uvidela, skoro som odpadla 🙂 Takže naozaj veľmi milujem ovocie a všade ho rada dávam, pretože si myslím, že ovocie je výborné, taktiež docela dosť zasýti a má výbornú chuť!

Máte tiež tak radi ovocie ako ja? Určite okomentujte a opíšte aj vy aké ovocie máte najradšej 🙂 Ak sa vám článok páčil, nezabudnite okomentovať, pretože to ma vždy neskutočne moc poteší 🙂 Pretože vy ste teraz jediný, ktorí ma posúvate vpred. A ak ma máte na instagrame, určite ma označte na vašej fotke alebo dajte hashtag: eatfreshwithnika , aby som vaše fotky videla 🙂

 

image5 (4)

image1 (9)

image2 (8)

image3 (5)

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code