Vyhlásenie víťazov Letného Giveaway

Ahooojte! Týždne utiekli a letné giveaway je na konci a dnes sa dozviete mená 2 víťazov. 🙂 Pravdepodobne všetky reči preskočíte a hneď sa pozriete na mená, tak by som to pravdepodobne urobila aj ja, lebo som najviac zvedavý človek. Tak poďme na to 🙂Chcem len povedať, že som rada, že ste sa zapojili a súťažili. Tí ktorí nevyhrajú, nevadí, budem robiť ešte veľa giveaway, takže určite raz vyhráte. 🙂 Výhercov som losovala, takže je to úplne náhodné. Už to asi moc ani nebudem obkecávať.


  1. miesto vyhravá Sabi !! Gratulujem! Vyhrávaš teda tieto veci :  šampónovú farbu na vlasy od Loreal-Colorista vo fialovej farbe, washi pásku od www.organizatorka.sk , body kávový scrub-originál od BodyBoom , Jumbo pen od NYX a Pro foundation mixer od NYX.


 


2. miesto vyhráva Kristína (zapojili ste sa dve, takže vyhráva tá ktorá ma celé meno s „i“ a  napísala, že bola v NY )!!!Taktiež ti gratulujem a vyhrávaš tieto veci: šampónovú farbu na vlasy od Loreal-Colorista v ružovom odtieni, washi pásku od www.organizatorka.sk , telový kávový scrub-jahodový od BodyBoom a farbu na telo alebo tvár od NYX.


Dúfam, že vás to potešilo a ceny sa vám páčia! 🙂 Prosím napíšte mi do e-mailu freshlifestylesk@gmail.com vaše údaje (celé meno, adresu a číslo, mesto, psč) a ja sa vám čo najskôr budem snažiť to odoslať. Gratulujem vám ešte raz. A vy ostatní nebojte, budem robiť onedlho nové giveaway.

Prajem vám krásny zvyšok večera. Vaša Nika

You may also like

Jeden komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

code